Makine Sanayi Şirketleri

Sektör : Makine Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
ÖZ YADİGAR MAKİNA MÜHENDİSTLİK VE VİDA MEDİKAL SAN TİC LTD ŞTİ
Açıklama :
ÖZ YADİGAR MAKİNA MÜHENDİSTLİK VİDA SANAYİ




Bilgili ve deneyimli kadromuz ile yılların birikimini bir araya getirerek oluşturduğumuz, ilkeli ve özenli çalışma anlayışı doğrultusunda sizlere en iyi hizmeti sunmak için kurulmuş bir firmadır.

Firmamız; Trapez, Radius, Karevida, Mermer, Tekstil, Marangoz, Sanayi makinaları alanında sektörün mevcut temel gereksinimlerini karşılamak ve teknolojideki gelişmeleri sanayi sektörüne aktarmak üzere kurulmuştur. Yaklaşık 30 yıldır bu hizmeti başarı ile sürdürmekte ve ve bu amaçla, sanayi sektörünün dünyada önde gelen firmaları ile çalışmayı hedeflemektedir.

Şu an için büyük çoğunluğu Suriye, Kazakistan, Ukrayna orjinli olmak üzere 20 den fazla firma ile çalışmakta ve yeni firmalarla işbirliği olanaklarını araştırmaktadır.

Genel merkezimiz ANKARA / Ostim’de bulunan firmamızın yine ANKARA /Sitelerde bir şubesi bulunmakta, ayrıca Fuar organizasyonları ile tüm TÜRKİYE geneline yayılmış son kullanıcı olan sanayicilerine hizmet vermektedir.

KALİTE POLİTİKAMIZ.

Müşteri memnuniyetini esas alan bir yaklaşımla, üretimde ve hizmette üstün kaliteyi uygun fiyat politikasıyla bütünleştirmek.

Sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek, hizmet kalitesini sürekli geliştirmek.

Sanayi sektörünün en önemli unsurlarından, müşteri memnuniyeti ve satış sonrası teknik destek alanında yüksek standartlarda hizmet vermek, ve her yönüyle örnek bir işletme olmaktır.

UZUN YILLAR BİRLİKTE OLMAK DİLEĞİ İLE.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=38942" border="0" alt="Kurumsal Makine Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Özyadigar Torna, +90 312 3952604
Anahtar Kelimeler: Özyadigar Torna, her türlü torna işlerinde güvenilir adres. . .

ÖZ YADİGAR MAKİNA MÜHENDİSTLİK VE VİDA MEDİKAL SAN TİC LTD ŞTİ Firma Yetkili Girişi Giriş