Spor Kulüpleri Şirketleri

Sektör : Spor Sektörü Firmaları : Spor Kulüpleri Firmaları

Firma Ünvanı :
Evo Paintball
Açıklama :
Türkiye'de ilk defa EVO Paintball tarafından uygulamaya konulan tematik siperleriyle İstanbul Anadolu Yakası'nın 3 farklı noktasında olmak üzere amatör paintball oyuncularına hizmet verilmektedir. Bu sahalardan Beykoz Kaymakdonduran ve Kartal Aydos sahaları yaklaşık 7500-8000 m2'lik alanlar üzerine kurulu olup ormanlık arazilerdir. Yani oyun esnasında oyuncular hem ağaçlardan yararlanabilirler hem de Evo Paintball'un yapmış olduğu ahşaptan (4. 5 metrelik kuleler, küçük kulübeler, siper hatları, çıkartma gemileri) ve metalden (birebir boyutlardaki model helikopter, savaş topları) oluşan siperlerden de yararlanabilirler.

Türkiye genelinde 80'e yakın bayisiyle senaryo paintballu işletmeciliğinin yanında aynı zamanda paintball sporu için gerekli olan tüm ürün ve ekipmanların ithalat ve ihracatı yapılmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=38809" border="0" alt="Kurumsal Spor Kulüpleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: İstanbul’da 3 değişik noktadaki paintball sahaları, 30 farklı ildeki bayileri ve mobil paintball hizmeti ile Türkiye’nin en büyük paintball işletmesi. Profesyonel paintball konusunda da çalışmalar yapan firma aynı zamanda anahtar teslim paintball sahasıda kuruyor.
Anahtar Kelimeler: Paintball, Paintball İstanbul, Paintball Oyunu, Paintball Avrupa Yakası, Paintball Anadolu Yakası, Doğa Sporları, Tippmann, DYE, WDP, JT, SupAir, Millennium, Paintball Türkiye, Outdoor Spor, SpeedBall, Paintball Topu, Extreme Spor, Paintball marker, Boyatopu, Boyatopu Oyunu, Centurio, EPL, Paintball İşaretleyici, Pinbal, Pinbol, Pentbol, Paintbol, Paintball İzmir,

Evo Paintball Firma Yetkili Girişi Giriş