Hotel-Motel Şirketleri

Sektör : Turizm Firmaları : Hotel-Motel Firmaları

Firma Ünvanı :
AYATA HOTEL & RESTAURANT
Açıklama :
Genel Özellikler: Otel Ayata Kayseri merkezde 3 yıldızlı standartlarını konuklarına sunmaktadır, Erciyes kayak merkezine olan yakınlığı ile kış sporunu doyasıya yapabilirsiniz, sıcacık bir mekanda toplam 48 odası ile huzurlu ve güvenli bir tatil imkanı sunmaktadır.

Ulaşım: Otel Ayata Kayseri Erciyes Dağı Kayak merkezine 24 km, şehir merkezinde, kapadokya 80 km, Kayseri hava alanına 7 km, mesafede yer almaktadır.

Toplantı ve Seminerler: Kayseri Ayata Otelin tam donanımlı çok amaçlı 80 kişilik 1 toplantı salonunda tepegöz, perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, projeksiyon, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player, dvd player, televizyon, lazer işaretleyici, fax, klima, ışık sistemi, internet, fotokopi, telefon mevcuttur. En büyük salonu 350 Kişilik.

Servis ve Hizmetler: Kayseri Ayata Otel'de 24 Saat oda servisi, resepsiyonda kasa, 300 ekran dijital Tv salonu, park alanı gibi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Oda Görünümleri: Kayseri Ayata Otel her biri özel tasarlanmış, 1 Connected Odalı, 1 Suit Odalı, toplam 48 oda ve 110 Yatak kapasitesi ile hizmet veren otelin Oda Özellikleri, direkt çıkışlı telefon, duş ve wc, banyo Suit, saç kurutma makinası, yangın alarmı, çay ve kahve makinası, minibar, 24 saat oda servisi, kablolu Tv, müzik yayını, digitürk, internet bağlantısı, havalandırma, merkezi ısıtma olarak dizayn edilmiştir

Yeme ve İçme: Ayata Kayseri Otel'in çalışma sistemi Oda kahvaltı, yarım pansiyon, 1 Restoran açıkhava Kap. :120 kişilik, kahvaltı salonu toplam kap. : 120 kişilik, Çatı Restaurant 120 Kkişilik. , Lobi Bar, Restaurant Bar olup Restorantında Türk Mutfağı ve Dünya mutfağının kusursuz servisi ile müşterilerine unutulmaz anlar yaşatıp özel günler sunmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=38242" border="0" alt="Kurumsal Hotel-Motel Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Hotel Ayata Kayseri- Kayseri
Anahtar Kelimeler: Hotel Ayata Kayseri- Kayseri

AYATA HOTEL & RESTAURANT Firma Yetkili Girişi Giriş