Reklam ve Halkla İlişkiler Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları : Reklam ve Halkla İlişkiler Firmaları

Firma Ünvanı :
zagrous group
Açıklama :
Zagrous Group Reklam, Turizm, Temizlik, İnşaat ve Bilişim organizasyon hizmetleri 2000 Yılında kurulan
zagrous group Kuruluşlarıdır. hızın ve kalitenin önemli olduğu bir dönemde müşterilerimizin sosyal ve ticari yaşam anlamındaki tüm ihtiyaçlarına çözüm sunmaya çalışmaktayız. her geçen gün yaptığımız yeniliklerle grubumuza ait tüm alanlarda daha etkin ve gelişen bir kuruluş olmaya devam edeceğiz. Günümüz şartlarında zamanın çok değerli olduğunu göz önünde bulundurarak kapasitemizi müşteri sayımız ile birlikte arttırmaktayız ve müşterilerimizin alanımızdaki tüm ihtiyaçlarını bünyemiz altında toplayarak hızlı kaliteli özgün ve güvenilir çözümler sunmaktayız. Memnun bir müşterinin + bir müşteri daha demek olduğunun bilincinde olmakla beraber müşterilerimize sadece müşteri odaklı değil önce insan odaklı ve empati kurarak yaklaşmaktayız. Alanımızda ki evrensel değişimleri yakından takip ederek bu değişimlere ayak uydurmakta ve bu değişimleri en kısa zamanda müşterilerimize yansıtmaktayız.

HEDEFİMİZ;
0 hata ve % 100 müşteri memnuniyeti ile müşterilerimizin sosyal ve ticari alandaki tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmek ve bu alandaki yenilikleri sunarak büyümeye ve bu büyümenin verdiği oranda mütevaziliğimizden ve kalitemizden ödün vermeden yolumuza devam etmek. Verdiğimiz sözlere, ürünlerimize, hizmetlerimize duyulan güven bizim için kısa vadeli kazançlardan çok daha değerli ve çok daha soyludur.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=38124" border="0" alt="Kurumsal Reklam ve Halkla İlişkiler Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Zagrous Group Reklam, Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri
Anahtar Kelimeler: Zagrous Group Reklam, Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri

zagrous group Firma Yetkili Girişi Giriş