Holdingler Şirketleri

Sektör : Holdingler Firmaları

Firma Ünvanı :
GÖĞÜŞ HOLDİNG
Açıklama :
GÖĞÜŞ HOLDİNG, projeleri ile hayatınıza ışıltı, değer ve kalite katar. GÖĞÜŞ HOLDİNG ile şehrin ortasında residance sahibi olmanın keyfini yaşayabilirsiniz.

2001 yılında Ankara’da kurulan ve bu sene 10. yılını kutlamaya hazırlanan Göğüş Yapı, şehir merkezlerinde tasarladığı “trend” konseptli residence projelerini hayata geçiriyor.

Göğüş Yapı, insanların zamanlarının büyük bir bölümünü geçirdikleri konutların önemini biliyor ve modern mimari anlayışı, her projesinde kullandığı ileri teknolojisiyle, güvenilir, şık, konforlu, tasarımıyla fark yaratan, yenilikçi ve şehirle iç içe konumlandırılmış yaşam merkezleri sunabilmek için çalışıyor.

Gerçekleştireceği yatırımlara, müşterilerinin yaptıkları birikimlere değer vererek yön veren Göğüş Yapı, onların görüş ve yorumlarına da her zaman gerektiği dikkati veriyor. Projelerinin inşaası sırasında gösterdiği özen ve detaycılığı, satış öncesi ve sonrasında da aile bireyleri olarak gördüğü GÖĞÜŞ Yapı’lılara vermekten hiç çekinmiyor.

İstanbul’da eşzamanlı olarak dört yeni residence projesine başlayan ve Beşiktaş-Şişli lokasyonunda iş merkezlerine yakın, her türlü residence hizmetini “class pluss” adı altında müşterilerine sunan Göğüş Yapı, gayrimenkul sektöründeki büyümesini hızla sürdürüyor.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=38115" border="0" alt="Kurumsal Holdingler Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Göğüş Holding Resmi Web Sitesi
Anahtar Kelimeler: gögüş holding, göğüş yapı, göğüş residence, göğüş hotel grup, trend residence

GÖĞÜŞ HOLDİNG Firma Yetkili Girişi Giriş