Oto Kiralama Şirketleri

Sektör : Turizm Firmaları : Oto Kiralama Firmaları

Firma Ünvanı :
Nazar Oto Kiralama
Açıklama :
HAKKIMIZDA
Kaliteli hizmet, müşteri memnuniyeti ve dürüst çalışma ilkelerini benimseyen Nazar Rent a Car yönetimi, kısa sürede müşteri portföyünü geliştirerek Oto Kiralama ve Filo Kiralama üzerine çalışmalarını yoğunlaştırmış ve bu konuda pazarda hak ettiği yeri kazanmıştır. Geniş bir araç parkına sahip olan Nazar Rent a Car her geçen gün sizlerin desteği ile büyümektedir. İlke ve politikamızla size hizmet vermekteyiz. Ayrıca Ankara şubemizle hizmetinizdeyiz. İş birliğimizin gerçekleşmesi dileğiyle. . .

Nazar Rent a Car; Kalitenin, varılması gereken bir hedeften çok, gelişme ve süreklilik göstermesi gereken bir süreç olduğuna inanmaktadır. Bu düşünce çerçevesinde; müşteri memnuniyetini ana hedef olarak benimseyen şirketimiz, aşağıdaki ilkeler doğrultusunda kalite politikasını oluşturmuştur:

İlkelerimiz;

• Ürün kalitesi, satış öncesi ve satış sonrası hizmetlerimiz ile müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak,
• Tedarikçi ve taşeronlarımızla, karşılıklı güven ve iş birliği içerisinde çalışıp verimliliğimizi arttırmak,
• Eğitim ve motivasyonu arttırıcı etkinlikler ile çalışanlarımızın verimliliğini arttırmak ve her birinin takımın bir üyesi olduğu bilinciyle çalışmalarımızı sürdürmek.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=38077" border="0" alt="Kurumsal Oto Kiralama Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Malatya Nazar Oto Kiralama
Anahtar Kelimeler: malatya oto kiralama, malatya kiralık araç, nazar oto kiralama, nazar oto kiralama malatya, nazar oto kiralama, oto kiralama, kiralık otomotiv, kiralık otomobil, araç kirala, araba kirala, havaalanı oto kiralama, lüks araç kiralama, vip kiralama, filo kiralama, şöförlü araç kiralama, oto kiralama hava alanı, ankara araç kiralama, ankara hava alanı kiralama, ankara oto kiralama, ankara rent a car, malatya 407 kiralama, malatya mercedes kiral

Nazar Oto Kiralama Firma Yetkili Girişi Giriş