Yapı Denetim Hizmetleri Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : Yapı Denetim Hizmetleri Firmaları

Firma Ünvanı :
ÖZ-ON YAPI DENETİM LTD. ŞTİ
Açıklama :
Yapı denetimi ve müşavirlik konularinda; 2004 yılından bugüne hizmet vermekteyiz.

360. 000 m2 lik inşaat alanına mimari, statik, sıhhi tesisatı, elektrik tesisatı, yangın algılama - korunma - söndürme tesisatı, ısı yalıtımı, ses yalıtımı, su yalıtımı uygulama projelerine ve İş güvenligi ilkelerine göre mühendislik ve müşavirlik hizmetleri vermekteyiz. Kompleks yapılar, alış-veriş merkezleri, sanayi yapıları, yüksek yapılar, kooperatifler, çok katlı siteler, konutlar, fabrikalar, iş merkezleri ve vb. yapılara; firmamızın özverili personeli ile belediye, proje müellifleri, yapı müteahhidi ve resmi idareler ile aktif temaslarda bulunarak mühendislik ve müşavirlik hizmetleri vermekteyiz.

Personelimiz mimarlık, inşaat mühendisliği, elektrik mühendisliği, makine mühendisliği ve kimya mühendisliği disiplinlerine sahip kişilerdir. Her projeye yönelik konusunda uzman kadrolar oluşturarak daha verimli ve başarili ekip organizasyonlari oluşturulmaktadır. Bu da projenin araziye uygulanmasinda daha akılcı ve teknolojik yaklaşımlar ile mühendislik ve mimarlık etiğine uygun yapıların oluşmasını sağlamaktadir.

Genç ve dinamik yönetimi ile firmamız, inşaat sektöründeki denetim ve müşavirlik alanında başarılı bir çizgi izlemektedir. Bu çizgide inşaat sektörüne ait projelere büyük yada küçük demeden, mükemmel bir ekip çalışması ile denetim ve müşavirlik hizmetleri verecek; müşterileri ve çalısanlari ile sağlıklı yapılar oluşturacaktır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=37976" border="0" alt="Kurumsal Yapı Denetim Hizmetleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ÖZ-ON YAPI DENETİM LTD. ŞTİ firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: ÖZ-ON, YAPI, DENETİM, LTD., ŞTİ

ÖZ-ON YAPI DENETİM LTD. ŞTİ Firma Yetkili Girişi Giriş