Mühendislik Hizmetleri Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları : Mühendislik Hizmetleri Firmaları

Firma Ünvanı :
HAZEL MUHENDISLIK MUSAVIRLIK PROJE
Açıklama :
Hazel Mühendislik, yaklaşık 12 yıllık inşaat sektörünün farklı alanlarında hem proje hem de uygulama deneyimine sahip ortaklı bir firma olarak ulusal ve uluslar arası alanda tüm yeni yapı ve güçlendirme projelerinde kaliteli yapı statiği mühendisliği hizmetlerini vermek amacı ile kurulmuştur.

Hazel Mühendislik, sahip olduğu bilgili, tecrübeli teknik ekibi ile özellikle Yüksek Yapıların, Sanayi Yapıların(Çelik-Betonarme), Deprem Güçlendirme Yapılarının, Konut Türü Yapıların(Ahşap, Çelik, Betonarme) , Tarihi Yapıların, Zemin İyileştirme İhtiyacı duyulan yapıların Projelerini optimum güvenlik-minimum maliyet çerçevesi içerisinde üretme becerisini göstererek başarısını ıspatlamıştır. 17 Agustos 1999 depreminde hasar görmüş kamu ve özel sektöre ait hertürden yapıların deprem güvence tahkiklerini ve güçlendirme projelerini başarı ile hazırlamıştır.

Hazel Mühendislik, tüm projelerinde ulusal ve uluslar arası yazılımlar kullanarak dünyada kabul görmüş yönetmelik ve standartları başarılı bir şekilde uygulama becerisini göstermiştir.

Hazel Mühendislik, özellikle ülkemizde uygulanan onarım ve güçlendirme inşaatlarındaki çarpıklık ve düzensizlikleri giderecek, yurtdışında güçlendirme projelerinde çok yaygın başvurulan FRP (lifli polimer sargılar) malzemesinin bayiliğini alarak müşterilerine hem proje, hem de uygulama teknik desteğini sunmak için tanıtım ve uygulama içerisinde olmuştur. Malzeme hakkında detaylı bilgiler FRP başlığı altında ulaşabilirsiniz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=37877" border="0" alt="Kurumsal Mühendislik Hizmetleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: HAZEL MUHENDISLIK MUSAVIRLIK PROJE firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: HAZEL, MUHENDISLIK, MUSAVIRLIK, PROJE

HAZEL MUHENDISLIK MUSAVIRLIK PROJE Firma Yetkili Girişi Giriş