Makine Sanayi Şirketleri

Sektör : Makine Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
Sonikel Ultrasonik Sistemleri
Açıklama :
HAKKIMIZDA
Sonikel Ultrasonik, siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda ultrasonik teknolojiyi kullanarak plastik kaynak, ultrasonik dikiş ve ultrasonik kesim işlemlerini gerçekleştiren makine ve otomasyon çözümleri sunmaktadır.
Teknik servis ve yedek parça bölümleriyle de müşterilerinin satış sonrası memnuniyetini sağlamayı kendisine ilke edinmiştir. Hizmet anlayışı, satışta olduğu kadar satıştan sonra da müşterinin yanında olma prensibi üzerine kuruludur.
Yenilikçi yapısı ve Ar-Ge gücüyle, endüstrinin farklı problemlerine ekonomik ve etkin çözümler geliştirmektedir.

FASON KAYNAK
Sonikel Ultrasonik, proje bazlı olarak makina yatırımının rasyonel olmadığı durumlarda, değerli müşterilerine mevcut makine parkuru ile fason kaynak hizmeti vermektedir.
Fason kaynak için numune ürün alınarak gerekli incelemeler ve buna bağlı olarak projelendirme yapılır. Projelendirme sonrasında fason kaynak işlemi Sonikel tesislerinde gerçekleştirilir.

SERVİS ve BAKIM
Sonikel Ultrasonik, teknik servis ve yedek parça konusunda müşterilerinin her zaman yanında olmayı ilke edinmiştir.
Kendi ürünlerinin ya da farklı ürünlerin tamir ve bakım işlemlerini uzman kadrosuyla gerçekleştirmektedir. Özellikle zaman alıcı Ultrasonik Güç Kaynaklarında meydana gelen arızların giderilmesi konusunda hızlı servis vermektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=37870" border="0" alt="Kurumsal Makine Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Sonikel | Ultrasonics - SONÄ°KEL markasıyla, fason ultrasonik kaynak hizmeti, ultrasonik kaynak makinası satışı ve tasarımı konusunda uzman, yeniliklere açık kadrosuyla hizmet sunan firmamızın resmi web sitesidir...
Anahtar Kelimeler: sonikel, ultrasonik, ultrasonics, sonik elektronik, plastik kaynağı, plastik kaynak makinesi, plastik kaynak makinası, kaynak makinası, ses dalgası ile kaynak, ultrasonik kaynak, fason kaynak, ultrasonik kesim, ultrasonik yapıştırma, plastik kaynak, plastik yapıştırma, plastik birleştirme, dikişsiz yapıştırma, kaynak kalıbı, kaynak makinesi, gıda kesimi, pürüzsüz kesim, güç kaynağı, ultrasonik servis, ultrasonic, ultrasonic welding, ultrasonic

Sonikel Ultrasonik Sistemleri Firma Yetkili Girişi Giriş