Bilgisayar ve Internet Şirketleri Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : Bilgisayar ve Internet Şirketleri Firmaları

Firma Ünvanı :
Net Çözüm
Açıklama :
Net-Çözüm, müşterilerine kalitesi ve güvenilirliği dünyada ve yurtiçinde kabul görmüş endüstri standartlarında bilgi teknolojileri ürünleri ile iş sürekliliği ve gereksinimlerine katma değer sağlayan sistem çözümleri geliştirmek, danışmanlığını sağlamak ve bu sistemlere sürekli teknik destek hizmetlerini sunmak amacıyla 2009 yılında kurulmuştur.

Net-Çözüm'ün başlıca misyonu, müşterilerinin teknolojiden her zaman maksimum fayda elde ederek iş yüklerini hafifletmek, çekirdek faaliyet alanlarına daha sağlıklı şekilde odaklanabilmelerini sağlamaktır.

Genç, dinamik ve yenilikçi ekibimizle müşterilerimizin "Bilgi Teknolojileri Departmanı" olabilme misyonu ile çıktığımız yolda, en büyük olma hedefi içinde değil, en kaliteli hizmet ve çözümleri üreten bir işletme olma hedefi içindeyiz. . .

Müşterilerimizin önemli başarılara ulaşma yolunda, teknolojinin gücünü en faydalı şekilde kullanmalarını sağlamak bizim en büyük mutluluğumuzdur.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=37824" border="0" alt="Kurumsal Bilgisayar ve Internet Şirketleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Kurumsal Bilişim, Teknik Destek, Bakım Anlaşması Hizmetleri 0232 252 51 63
Anahtar Kelimeler: bilgisayar teknik servis, gaziemir bilgisayar teknik servis, bakım anlaşması, teknik servis anlaşması, kurumsal bilişim hizmetleri, server sistemleri, gaziemir adsl başvuru, gaziemir uydunet başvuru, gaziemir notebook servis, gaziemir yazıcı servis, kartuş dolumu, toner dolumu

Net Çözüm Firma Yetkili Girişi Giriş