İnşaat Proje Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : İnşaat Proje Firmaları

Firma Ünvanı :
KROSS DEKORASYON
Açıklama :
KROS METAL A. Ş olarak 1978 yılından beri Bursa ve TÜRKİYE genelinde paslanmaz gıda makineleri ve paslanmaz malzeme satışları konusunda kendimizi TÜRKİYE sanayisine kanıtlamış durumdayız. Halen faaliyet gösteren şirketimize 2003 yılında müşterilerimizden gelen yoğun istek doğrultusunda paslanmaz dekorasyon işlerinde ve paslanmaz korkuluk sistemlerinde de çözümler üretmeyi hedefleyerek KROSS DEKORASYON’ u kurduk.
Amacımız müşterilerimize çeyrek asırlık tecrübemizi ve kalitemizi her konuda sunabilmek. Yaptığımız iş ise yaşam alanlarında paslanmaz malzeme ile dekorasyonu harmanlayıp, oluşturduğumuz şık objeleri kaliteli hizmetimiz ile birlikte müşterilerimizle buluşturuyoruz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=37791" border="0" alt="Kurumsal İnşaat Proje Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: KROS METAL A.Ş. olarak 1978 yılından beri BURSA ve TÜRKİYE genelinde paslanmaz gıda makineleri ve paslanmaz malzeme satışları konusunda kendimizi TÜRKİYE sanayisine kanıtlamış durumdayız. Halen faaliyet gösteren şirketimize 2003 yılında sizden gelen yoğun istek doğrultusunda paslanmaz dekorasyon işlerinde de sizlerin yanında olmayı hedefleyerek KROSS DEKORASYON u kurmuş bulunmaktayız.
Anahtar Kelimeler: Kross, kross dekorasyon, dekorasyon, paslanmaz, korkuluk, paslanmaz, bursa, küpeşte, kross dekorasyon bursa, dekorasyon bursa, paslanmaz bursa, balkon paslanmaz korkuluk, balkon korkuluk, balkon, paslanmaz aydınlatma, paslanmaz bariyer, bağlantı, bariyer, paslanmaz bağlantı

KROSS DEKORASYON Firma Yetkili Girişi Giriş