İnşaat Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları

Firma Ünvanı :
Saray Çelik Kapı İnş. ve Dekarasyon
Açıklama :
Firmamız Saray Çelik Kapı olarak 1996 yılında Ankara Ostim de faaliyete başlamıştır. Üretimine Bugün hala devam etmektedir. Saray Çelik Kapı Kuruluşundan bugune yüksek müşteri memnuniyetini ilke edinerek;Kalite, Estetik, Güveni bir arada sunmayı hedeflemiştir. Sahip olduklarımızla yetinmeyip en iyisini üretmeyi hedef edindik.

Üretiğimiz ürünler Ülkenin Her bölgesine müşterilerimizin istek ve tercihlerine uygun olarak, kısa sürede yerine ulaştırılmasını sağlayan bir sistemimiz mevcuttur.

Firmamız müşteri memnuniyetlerinden dolayı gururludur.

Her zaman daha iyiye daha mükemmele. .

Siz değerli müşterilerimize Ankara'da;

- Batıkent, Eryaman, Çankaya'nın;Aşağı Ayrancı, Ayrancı, Bahçelievler, Balgat, Basın Sitesi, Beşevler, Beysukent, Beytepe, Bilkent, Birlik, Büyükesat, Cebeci, Cevizlidere, Cinnah, Çankaya, Çavuşlu Mahallesi, Çiğdem, Çukurambar, Dikimevi, Dikmen, Oran, Emek, Evciler Mahallesi, Fakülteler, Gazi Osmanpaşa, Güvenpark, Hilal, Hoşdere, Hürriyet, İlker Mahallesi, İncek, İncesu, Karahasanlı Mahallesi, Sancak, Seyranbağları, Sıhhıye, Sokullu, Karakusunlar, Karataş, Kavaklıdere, Keklikpınarı, Kırkkonaklar, Kızılay, Kocatepe, Kolej, Kömürcü Mahallesi, Kurtuluş, Küçükesat, Maltepe, Mebus Evleri, Mühye, Oran, Öncebeci, Öveçler, Söğütözü, Tandoğan, Tohumlar Mahallesi, Topraklık, Ümitköy, Yakupabdal, Yaylaköy Mahallesi, Yenişehir, Yıldız, Yukarı Ayrancı, Zafertepe, 100. Yıl, Akarlar Mahallesi, Angora, Anıttepe

bölgelerinde hizmet vermekteyiz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=37641" border="0" alt="Kurumsal İnşaat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Ankara Çelik Kapi firmamiz sizlere kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadir. Sizlerinde aradiginiz kaliteli hizmet ve güleryüz ise Ankara Çelik Kapi firmamizi tercih edin.
Anahtar Kelimeler: Çelik Kapi Ankara Anasayfa, çelik kapı

Saray Çelik Kapı İnş. ve Dekarasyon Firma Yetkili Girişi Giriş