İskele Kalıp İşleri Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : İskele Kalıp İşleri Firmaları

Firma Ünvanı :
Ado-Portisan Portatif Alüminyum ve Çelik İskele San. Tic. A.Ş.
Açıklama :
Alman Layher İskele ve Kalıp firmasında uzun yıllar uzman işçi olarak çalışmış işçilerimiz tarafından 1977 yılında Bucak'ta kurulmuştur. Ado-Portisan , inşaat kalıp sektörünün Avrupa'dan Türkiye'ye ilk teknolojik transferi olma özelliğini de taşımaktadır.
Başlangıçta iskele tasarımı ve üretimi için kurulmuş olan Ado-Portisan , kısa bir süre içerisinde diğer teknolojik kalıp ve iskele sistemlerini de ürün yelpazesine katmıştır.
Bugüne kadar bina, köprü, gemi inşa, uçak hangarı, kule, tünel, tribün, iş merkezi, spor salonları, fabrikalar, her türlü mimari kompleks inşaatlarında yaygın şekilde kullanılmış ve kullanılmakta olan Ado-Portisan ürünleri, mühendislik birikimi ve deneyimini yenilikçi bir anlayışla birleştirerek, ürün yelpazesini sürekli olarak geliştirmiş ve ileri düzey üretim teknolojilerini kullanarak hayata geçirmiştir. Deneyimli mühendis kadrosuyla projelendirme ve satış sonrası teknik desteğiyle müşteri memnuniyetini ön planda tutan Ado-Portisan kalitesinden taviz vermeden inşaat sektörüne güvenle hizmet vermeye devam etmektedir.
Bugün 64. 000 m² kapalı, 136. 000 m² açık olmak üzere toplamda 200. 000 m² alanda kurulu tesislerinde , TSE kalite ve ISO 9001:2000 güvencesi ile ileri teknolojiye sahip yüksek kalitede üretim yapılmaktadır. Yılda 500. 000 m² çelik kalıp sistemi , 200. 000 m² ahşap yüzeyli kalıp sistemi, 250. 000 m² döşeme kalıp iskelesi ve 750. 000 m² dış cephe iskelesi üretebilen kapasitesi ile yurt içi ve yurt dışı pazarlarda önemli bir yere sahip olan Ado-Portisan üretiminin %35 sını ihraç etmektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=37620" border="0" alt="Kurumsal İskele Kalıp İşleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Portisan Iskele ve Kalıp Sanayi A.Þ -AdoPortisan iskele Sistemleri,Ä°skele Sistemleri, Teleskopik Dikme Sistemleri, Kalıp Sistemleri, Özel Ä°malatlar.
Anahtar Kelimeler: İskele, Flanşlı tip İskele Sistemi, Teleskopik Dikme sistemleri, Adjustable Prop System Laying Formwork , Plywood Yüzeyli Kolon Kalıbı, Perde Kalıbı, Portipanel, Portislab, perde kolon döşeme rögar menfez kalıpları

Ado-Portisan Portatif Alüminyum ve Çelik İskele San. Tic. A.Ş. Firma Yetkili Girişi Giriş