Elektrik Malzemeleri Şirketleri

Sektör : Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları : Elektrik Malzemeleri Firmaları

Firma Ünvanı :
FERKOM ELEKTRİK LTD. ŞTİ.
Açıklama :
Ferkom ekektrik in kısa bir sürede almış olduğu uzun mesafenin açıklaması da bundan çok farklı değil.
1985 yılından beri elektrik konusunda edinilmiş olan bilgi birikimi neticesinde 2000 yılında kurulan FERKOM ELEKTRİK geçmişten aldığımız güç ve güven sayesinde sektörüne yeni bir ivme kazandırmıştır.
Gelişen piyasa koşulları ve dinamikleri neticesinde kendini sürekli yenileyen FERKOM ELEKTRİK kalite ve iyi hizmetten ödün vermeden kendi piyasası içerisinde saygın isimlerden birisi olmuştur.
FERKOM ELEKTRİK olarak bugüne dek edinmiş olduğumuz bilgi ve birikimlerimizi siz değerli müşterilerimizle paylaşmaktan gurur duyarız.
FERKOM elektrik in Portföyünde bulunan ürünlerin satışı ve satış sonrası müşteri hizmetlerinin verilmesi, satış öncesi projelendirme ve tasarımla müşterilerine doğru ve en uygun çözümleri sunmaktadır.

FERKOM ELEKTRİK in ana prensipleri kaliteli doğru ve yapılan projelerde teknik destek vermektir. Proje bazlı çalışmalarımızda projenin başlangıcından teslimine kadar tecrübeli kadromuzla konumuz dahilinde her türlü hizmeti sonuna kadar vermekteyiz.

Yaşanabilir bir dünya ve sürdürebilir bir büyüme, her zaman FERKOM ELEKTRİK in misyonu olmuştur.
FERKOM ELEKTRİK Çağdaş ve verimli bir şirket yapısıyla, sektöründe marka olmuş, kalite ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeyen, gelişen teknolojileri yakından takip eden, personel eğitimiyle sürekli gelişmeye odaklanmış, dünya standartlarında güçlü ve lider kuruluş olmak.
FERKOM ELEKTRİK olarak elektrik ve enerji sektöründe mühendislik, müşavirlik, taahhüt, satış ve satış sonrası bakım konularında ismi güven, kaliteli hizmet ve ürün, çözüm odaklı yaklaşımla ve kaynakları en etkin kullanan, çevreci, dünyaya ve doğaya saygılı bir firma olarak bilinmek.
Eğitimli personelimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlayan, onlara en doğru çözümleri, kaynaklarını da en etkin şekilde kullanarak sunan bir anlayışla çalışarak, müşterilerine değer katan, sektörde öncü bir firma olmak.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=37560" border="0" alt="Kurumsal Elektrik Malzemeleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: diyarbakır Elektrik
Anahtar Kelimeler: Diyarbakır elektrik, Ferkom Elektrik

FERKOM ELEKTRİK LTD. ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş