Güzellik Sektörü Şirketleri

Sektör : Güzellik Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
Bio Planet Turkey
Açıklama :
Global bir kuruluş olan BIO PLANET faaliyet gösterdiği ülkelerde, toplumların arzuladıkları şekil ve isimlendirmelerle kendi dillerinde hitap ederek biyolojik ürünlerle doğal yoldan ihtiyaçlarına cevap vermek için, kurumsallaşmış yerel müesseselerde eleme yaparak BIO PLANET kalite politikası gereği; fevkâlade temsil yapabilme kabiliyetine sahip, çevre koruma duyarlılığı gelişmiş ve aynı zamanda toplumda güvenilir hüviyetini kazanmış ticari müesseseyi Ana Dağıtıcı olarak iş ortağı yapmaktadır.

BIO PLANET, kendisini tercih eden tüketicilerine, sentetik maddelerin, kimyevi malzemelerin, suni materyâllerin kesif surette çoğaldığı bir devirde, doğal yollardan elde edilmiş yüksek kıymet arz eden hammaddelerle kaliteli ve hijyenik fabrikalarında işinin uzmanları tarafından özenle istihsal edilmiş nâmütenahi ürünler sunmaktadır.

BIO PLANET, ülkelerin her birinin kendine mâhsus yerel kaynaklarından sâfi ve tabii olanları hammadde olarak kullanmak için, detaylı araştırmasını yaparak bunlardan istihsal ettiği ürünlerine, aynı uzun periyodik araştırmalardan geçtikten sonra tüketiciye sunumunu kararlaştırdığı yeni ürünlerini de bir çok merhaleler sonunda ürün portföyüne katmaktadır.

BIO PLANET, farklı ülkelerdeki 4 binden fazla ürününün istihsalinde her daim gezegenimize saygılı olmuş, çevreci anlayışıyla 2010 yılında 192 üyeli Birleşmiş Milletler Örgütü’nün Çevre Birimi’nden “Tabiata Saygı” ödülü almıştır. Gene aynı yıl Amerika Birleşik Devletleri Çevre Koruma Ajansı tarafından “Faydalı İdol Firma” teşekkürü BIO PLANET’e takdim edilmiştir.

BIO PLANET, Türkiye’de kendisini tercih eden Sayın Tüketicilerine, Sayın Ara Satıcılarına, Sayın Ana Dağıtıcısına teşekkürlerini sunar.

Siz ve gezegeniniz için en iyisi BİO PLANET. . .


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=37516" border="0" alt="Kurumsal Güzellik Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Bio Planet Turkey firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Bio, Planet, Turkey

Bio Planet Turkey Firma Yetkili Girişi Giriş