Zeytin ve Zeytin Yağı Şirketleri

Sektör : Gıda Sektörü Firmaları : Tarımsal Gıdalar Firmaları : Zeytin ve Zeytin Yağı Firmaları

Firma Ünvanı :
ŞİFA ZEYTİNYAĞLARI VE SABUN SAN. TİC. LTD. ŞTİ
Açıklama :
2001 yılının başlarında kurulan Şifa Zeytinyağları ve Sabun Sanayi Tic. Ltd Şti. kuruluşundan bugüne Üretim ve İhracat ile bütünleşmiş bir firma olmuştur. HATAY ilinin ALTINÖZÜ ilçesinde etrafındaki yüz binlerce zeytinağacı’nın ortasında titizlikle kurulmuş olan 2000 m2 kapalı alan ve 6000 m2 açık alana sahip fabrikası ve üstün kalite anlayışıyla hizmet vermeyi öncelikli ilke edinmiştir. Zeytin ve Zeytinyağı üretimimizin yanı sıra Fabrikamızda, Ayçiçek Yağı, Mısır Yağı ve diğer Yemeklik Bitkisel Sıvı yağların üretimi ve de dolumu gerçekleşmektedir. Bakliyat dahil hemen hemen tüm Temel Gıda Ürünlerini ihracatını yıllardır yapmakta olan firmamız ürünlerini Şifanur ve Gold Drop Markaları ile dış piyasaya sunmaktadır. Üretilen Yağlar işletmeye alınmadan önce Dolum Tesisimizdeki laboratuarımızda analiz edilir ve sonra şişeleme ve ambalajlama işlemi gerçekleşir. Firmamızın diğer bir iştigal alanı ise Gıda Üretimi yapan ve Gıda Ambalajlayan Makinelerin İthalatı ve İhracatıdır.
Yurt içi ve Yurt dışı Pazar payını genişletmeyi hedefleyen firmamız halihazırda yurt içindeki Ulusal marketlerden CARREFOURSA(Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri)’ne ürün vermektedir. A. B. D, KANADA, RUSYA, KUWAIT, IRAK, DUBAI, ABU DHABI, ROMANYA, HONG KONG, HOLLANDA, QATAR, SUUDI ARABİSTAN ve MERSİN SERBEST BÖLGE’ye yönelik ihracat potföyüne sahip olan firmamız, yıllık 15 Milyon Dolar (USD)’lık ihracat hacmine sahiptir.

TSE, TS EN ISO 9001:2008, BS EN ISO 22000:2005 Kalite Yönetim Sistemi almaya hak kazanmış olup bu sistemler dahilinde yıl boyunca faaliyetini sürdürmekte olan firmamıza ait ürün grupları aşağıdaki gibidir.

*Naturel Sızma Zeytinyağı
*Naturel Birinci Zeytinyağı
*Riviera(Pure) Zeytinyağı
*Yemeklik Prina Yağı
*Ayçiçek Yağı
*Mısır Yağı
*Zeytinyağlı ve Defne Yağlı Doğal Sabunlar


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=37466" border="0" alt="Kurumsal Zeytin ve Zeytin Yağı Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ŞİFA ZEYTİNYAĞLARI VE SABUN SAN. TİC. LTD. ŞTİ firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: ŞİFA, ZEYTİNYAĞLARI, VE, SABUN, SAN., TİC., LTD., ŞTİ

ŞİFA ZEYTİNYAĞLARI VE SABUN SAN. TİC. LTD. ŞTİ Firma Yetkili Girişi Giriş