Personel Taşımacılığı Şirketleri

Sektör : Ulaşım ve Taşımacılık Firmaları : Kargo ve Kurye Şirketleri Firmaları : Personel Taşımacılığı Firmaları

Firma Ünvanı :
ELANUR TURİZM NAK İNŞ EML TEKS BESİ VE GIDA SAN TİC LTD ŞTİ
Açıklama :
Elanur Turizm olarak 1997 yılında 20 m2 alana kurulmuş olup tek bir araçla bu yolculuğa başlayıp kurulduğu tarihten itibaren düzenli özverili güvenli ve dürüst çalışmaları ile yoluna emin adımlarla ilerleyerek zamanla resmi kurum kuruluş personeli ve öğrenci servis taşımacılığını üstlenmiş olup bunları halen başarı ile sürdürmektedir.

Geçen zaman içerisinde araç sayısını çoğaltarak ve kara yolları kanun yönetmeliğine uygun araçları ile tecrübeli dürüst ve saygılı yöneticileri ve personeli ile yoluna emin adımlarla devam etmektedir.

Ankara gibi metropol bir şehirde Araç sayısının giderek artması teknik altyapı yetersizliği vb. nedenlerle her geçen gün yoğunlaşan trafik çilesinden sizleri en konforlu ve sakin şekilde ve zamanında ulaştırmaktadır.

Turizm alnında havaalanı transferleri tur ve gezi organizasyonları için ise her türlü küçük ve büyük aracı bünyesinde bulunduran Elanur Turizm araçlarda uydu takip sistemi, klima, çay kahve makinesi ve konusunda deneyimli personeli ile sizlerin seyahat esnasında her türlü konforu sunmaktadır.

Öğrenci Taşımacılığı,
Öğrenci taşımacılığında varlıkları sizler ve bizler için çok önemli olan geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız en güvenli ve konforlu şekilde evden okullarına okullarından evlerine emniyetli güven ve titizlik içerisinde ulaşımını sağlamakta olan Elanur Turizm, bünyesinde bulundurduğu araçların kara yolları kanununa uygun şoförlerin kılık kıyafetleri düzgün saygılı ve dürüst olmasına özen gösterdiği gibi araçlarının da her zaman bakımlı ve temiz olmasına özen göstermektedir.

Personel Taşımacılığı
Personel taşımacılığında günümüz trafik yoğunluğunda personelimizin işyerlerine ve evlerine zamanında güvenle ve konfor içerisinde ulaşımını sağlamakta olan firmamız bünyesindeki araçların en azami beş yaş olmasına özen göstermektedir. Personelimizin güvenliği açısından seyahat esnası sırasınca her biri ayrı ayrı koltuk sigortası ile sigortalı olmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=37454" border="0" alt="Kurumsal Personel Taşımacılığı Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ELANUR TURİZM NAK İNŞ EML TEKS BESİ VE GIDA SAN TİC LTD ŞTİ firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: ELANUR TURÄ°ZM , elanur, elanur turizm

ELANUR TURİZM NAK İNŞ EML TEKS BESİ VE GIDA SAN TİC LTD ŞTİ Firma Yetkili Girişi Giriş