Dekorasyon Şirketleri

Sektör : Dekorasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
Mimdeko Mimarlık Dekorasyon
Açıklama :
Mimdeko;
Mimarlık ve dekorasyon alanında tüm sektörel yenilikleri takip ederek geçmişten gelen terübelerini uzman ekibiyle birleştirerek müşterilerine mimari çözümler sunar ve uygular.
Fonksiyonellik ve estetiğin bir arada olduğu, kaliteli, müşteri memnuniyeti odaklı, bütçeye uygun optimum çözümler üretir.
Bünyesinde yer alan tasarım ve uygulama ekipleriyle, iç ve dış mekan özgün proje tasarımları yapar, uygular veya kontrolörlüğünü üstlenir.
Tüm mimarı tasarım ve projelerinde, müşterilerine, 3boyutlu modelleme ve animasyonlar yardımıyla, projeler henüz tasarım aşamasındayken bitmiş sunumlarını yapar.

Neler Yaparız:

• 3 Boyutlu Tasarım-uygulama, Animasyon, Dış Cephe Tasarımı-uygulama(İmalat Projesi) Mağaza Tasarımı-uygulama, Konut Tasarımı-uygulama, Cafe - Bar Tasarımı-uygulama, Fuar Stand Tasarımı-uygulama, Mobilya Tasarımı ve uygulaması.
• Mimari Tasarım / Projelendirme: Mimari Müşavirlik ve Kontrol, Tasarım ve İmalat, Tadilat, Renovasyon, Restorasyon
• Anahtar Teslimi Fabrika, Ofis, Konut Tadilatı ve İnce İnşaatı: Dekorasyon / Projelendirme, Tasarım ve Uygulama, Tadilat
• Özel Tasarım: Fuar Standı Tasarım ve İmalatı, Planlama/Strateji, Proje Yönetimi, Yönetim Danışmanlığı
• Diğer Hizmetler: Alçıpan Asma Tavan, Alçıpan Bölme Duvar, Metal Asma Tavan, Taş Yünü Asma Tavan, Giydirme Duvar, Cephe Giydirme (Dış Cephe Isı Yalıtımı) Mermer -Seramik - Granit - PVC Kaplama, İç ve Dış Boya
• Ürün sergileme Üniteleri tasarımı , imalatı ve uygulaması

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=36622" border="0" alt="Kurumsal Dekorasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: mimdeko mimarlik ve dekorasyon : Fuar Standi, Ev, Is yeri, Magaza Dekorasyonu
Anahtar Kelimeler: mimdeko, mimarlik, dekorasyon, fuar stand, mobilya, stand

Mimdeko Mimarlık Dekorasyon Firma Yetkili Girişi Giriş