Yedek Parça Sanayi Şirketleri

Sektör : Makine Sanayi Firmaları : Yedek Parça Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
TES-DEM LTD. ŞTİ.
Açıklama :
Firmamız 2004 yılında iç piyasada ithiyaç duyulan iş makinaları yedek parça ve torna ürünlerinin üretimine başlanmıştır. Müşterilerin hızla gelişen beklentileri, hizmet geliştirmenin önemini artırmıştır. TES-DEM' in ürettiği her üründe ve sunduğu her hizmette beklentileri aşan bir kalite düzeyi amaçlanmaktadır. Teknolojik gelişmeler yakından izlenmekte ve üretim teknolojilerindeki gelişmeler doğrultusunda gerekli düzenlemeler gerçekleştirilmektedir. Kuruluşumuzun amacı kendi iş alanında parmakla gösterilen bir firma olmaktır. Sürekli iyileşen performansımızla tüm müşterilerimizin ürün ve hizmet beklentilerini hatasız, zamanında ve düşük maliyetle karşılamaktayız. Bunu gerçekleştirirken işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre konularına büyük önem vermekteyiz. Makina yedek parçaları . . .

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=36602" border="0" alt="Kurumsal Yedek Parça Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Makina Yedek Parçaları, talaşlı imalat, fason imalat alanında geniş bir kiteleye hitap eden firmamız kalitesiyle ön plandadır.
Anahtar Kelimeler: Makina Yedek Parçaları, talaşlı imalat, fason imalat

TES-DEM LTD. ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş