Yapı Denetim Hizmetleri Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : Yapı Denetim Hizmetleri Firmaları

Firma Ünvanı :
Adana Omega Yapı Denetim
Açıklama :
Şirketimiz 2004 yılında kurulmuş olup, 4708 sayılı Yapı Denetim Hakkındaki Kanun Hükümlerine göre, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından verilmiş olan 0429 nolu yetki belgesi ile faaliyetlerine devam etmektedir.
Amacımız; yapılarda can ve mal güvenliğini sağlamak, plansız kontrolsüz ve kalitesiz yapılaşmayı önlemektir. Çağdaş normlar ve standartlar, yapıların denetimini sağlarken uyulması gereken ilk kılavuzumuzdur.
Denetimlerimizde, yapının inşaa aşamasında; mimari, betonarme, sıhhi tesisat, elektrik tesisatı ve peyzaj projelerine birebir uyulmasını gözetip, tüm uygulamaların içinde bizzat yer alarak Adana ve İlçelerinde kendimize saygın bir yer edinmiş bulunmaktayız.
Şirketimiz, kalite sistemi ve prosedürlerinin bütün gereklerini yerine getirecek kapasitede yönetici ve teknik personele sahiptir. Denetçi Mühendislerimiz, Mimarlarımız ve Kontrol elemanlarımızla bugün Adanada toplamda denetlenen 4. 325. 673 m² inşaat alanının 620. 000m² sini denetlemekteyiz.
Adana Omega Yapı Denetim ailesi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti verme çabası ile bugüne kadar binlerce metrekare inşaat alanını müteahhit ve yapı sahiplerimizin bize verdiği destekle denetlemenin haklı gururunu yaşamaktayız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=36525" border="0" alt="Kurumsal Yapı Denetim Hizmetleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Başarır Yapı Denetim
Anahtar Kelimeler: Başarır Yapı Denetim

Adana Omega Yapı Denetim Firma Yetkili Girişi Giriş