İnşaat Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları

Firma Ünvanı :
ÇINAR BATU İNŞAAT
Açıklama :
Firmamız Çanakkale ilinde yer almakta olup; İnşaat ve Yapı Sektörünün öncü kuruluşlarından biridir. Mühendislik ve müteahhitlik hizmetlerini kalite ve fark yaratarak yerine getirirken, bugün bu hizmetlerini Türkiye çapında sürdürmekte ve tamamlamaktadır.

Firmamızın ana faaliyet alanı kaba ve ince inşaat işleridir. Firmamız İnşaat Sektörünün ana sorunu olan kalite, maliyet ve süre konularında kesin ve net çözümler ortaya koyarak konularında uzman, profesyonel kadrosuyla inşaat alanında hizmet vermektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=36447" border="0" alt="Kurumsal İnşaat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Firmamız Çanakkale ilinde yer almakta olup; İnşaat ve Yapı Sektörünün öncü kuruluşlarından biridir. Mühendislik ve müteahhitlik hizmetlerini kalite ve fark yaratarak yerine getirirken, bugün bu hizmetlerini Türkiye çapında sürdürmekte ve tamamlamaktadır.
Anahtar Kelimeler: çınar batu, çanakkale inşaat, cephe sistemleri, asma tavan, alüminyum tavan, kartonpiyer, alçı düzenleme, seten boya, yağlı boya, izolasyon, çatı aktarma, bahçe düzenleme, taş kaplama, kalorifer sistemleri, su tesisatı, iç ve dış sıva, fayans, kalebodur, laminant parke, çelik kapı, emlak alım satım, araç alım satım, tamirat işleri, tadilat işleri, inşaat işleri

ÇINAR BATU İNŞAAT Firma Yetkili Girişi Giriş