Masa Sandalye Şirketleri

Sektör : Dekorasyon Firmaları : Mobilya Firmaları : Masa Sandalye Firmaları

Firma Ünvanı :
Şipal Mobilya
Açıklama :
Sipal Mobilya Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Sti. 1996 yılında kurulmuş olup, gelişen teknolojiyle değişen zevk ve talepleri yakından takip ederek Adananın sayılı firmaları arasına girmiştir.

Şipal Mobilya Adanada 15. 000 m2'lik bir sahada, 3. 000 m2 kapalı alanında, en güncel teknolojileri kullanarak mobilya, mutfak, masa ve sandalye , Banklar Raf Sistemleri, Bekleme Koltuğu, Yatak, ranza, baza, sıra, bar taburesi, plastik sandalye, alümiyum sandalye, rattan, hastane ekipmanları imalatı toptan ve parakende satışını yapmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=36396" border="0" alt="Kurumsal Masa Sandalye Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Adana, Ä°stanbul, Masa, sandalye ve aksesuar çeşitleri, hastane ekipmanları, Mobilya, Mutfak Dolap, Banklar Raf Sistemleri, Bekleme Koltuğu, Yatak, ranza, baza, sıra, bar taburesi, plastik sandalye, alümiyum sandalye, rattan imalatı toptan ve parakende satış.
Anahtar Kelimeler: Adana, İstanbul, Masa, sandalye ve aksesuar çeşitleri, hastane ekipmanları, Mobilya, Mutfak Dolap, Banklar Raf Sistemleri, Bekleme Koltuğu, Yatak, ranza, baza, sıra, bar taburesi, plastik sandalye, alümiyum sandalye, rattan imalatı toptan ve parakende satış.

Şipal Mobilya Firma Yetkili Girişi Giriş