Oto Kiralama Şirketleri

Sektör : Turizm Firmaları : Oto Kiralama Firmaları

Firma Ünvanı :
Paşa Oto Kiralama
Açıklama :
Malatya'da Paşa Araba Kiralama olarak faaliyet gösteren firmamız 2000 yılından bu yana siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Memnuniyetiniz memnuniyetimiz sloganını ilke edinen firmamız ekonomik sınıftan lüks sınıfa bir çok otomobili hizmetinize sunmaktadır.

Uzmanlaşmış kadrosu ve profesyönel hizmet anlayışımızla sizin konforlu ve güvenli seyehat etmeniz için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Filomuz da ki araçlarımıza ait günlük güncel fiyat bilgilerini sitemizden iletişim bilgilerimizden bize ulaşarak öğrenebilirsiniz.

Uzun süreli kiralamalarınızda yapılacak olan fiyat indirimlerinden bizimle irtibata geçerek faydalanabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için siz değerli müşterilerimize teşekkür ederiz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=36011" border="0" alt="Kurumsal Oto Kiralama Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Paşa Araba Kiralama | Malatya Oto Kiralama | Malatya Rentacar : MALATYA DA 2000 YILINDAN Ä°TÄ°BAREN HER GEÇEN GÜN YENÄ° ARABALARIYLA VE GENİŞ MÜŞTERÄ° KÄ°TLESÄ° EKLENMEKTEDÄ°R.TEL:+90 0(422)325 43 13
Anahtar Kelimeler: malatya oto kiralama, malatya kiralık araba, malatyar kiralık araç

Paşa Oto Kiralama Firma Yetkili Girişi Giriş