Reklam ve Halkla İlişkiler Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları : Reklam ve Halkla İlişkiler Firmaları

Firma Ünvanı :
MAJI NETWORK REKLAM ORGANİZASYON A.Ş.
Açıklama :
MAJİ NETWORK REKLAM ORGANİZASYON A. Ş. Hakkında. . .

2006 yılında İstanbul'da kurulan MAJI NETWORK, kuruluşundan itibaren Indoor ve Outdoor reklam çalışmalarında hep ilklere imza atmış ve hızla büyüyerek iletişim sektöründe yenilikçi firmalar arasında yerini almıştır. MAJI NETWORK, farklı sektörlerdeki kurum, marka ve kişilere, reklam ve halkla ilişkiler alanındaki deneyim ve bilgileri ile hedeflerine uygun iletişim stratejileri geliştiren tam hizmet ajansıdır.
Reklam ve halkla ilişkiler sektöründe deneyimli ekibi ile reklam dünyasına merhaba diyen MAJI NETWORK, kadrosuna yaratıcı kimlikleri ile ön planda yeni ekip arkadaşlarını katmaya devam ederek her geçen gün hızla büyümektedir.

MAJI NETWORK, tecrübeli kadrosuyla müşterilerine satış öncesi ve satış sonrası hizmetlerini en iyi şekilde sunmayı hedef edinmiştir. Tüm dünyada yeni bir trend olan innovasyonu baz alan ve klasik reklam mecralarının dışına çıkarak ürettiği “Ölçümlenebilir” her projeyle adından söz ettirmeyi hedefleyen Maji Network, ilk olarak “Patent başvuruları ile korunan, lisans ve gerekli tüm resmi izinleri alınmış, kullanım hakları yalnızca kendisine ait olan” bir projeyle çıkış yapmıştır. Türkiye’deki en seçkin 92 Alışveriş Merkezi, en büyük Uluslararası Havalimanları, en prestijli Gece Kulüpleri, önemli Fuar ve Organizasyonlar, en yoğun İş Plazaları gibi kalabalığın yoğun olduğu mekanlarda bulunan “Security Gates’leri” (Metal Kapı Dedektörleri ve X-Ray Cihazları) özel tasarımlarıyla reklam alanı olarak kullanan Maji Network, dünyada ve Türkiye’de daha önce uygulanmamış bir projeye imza attı.

Uluslararası patent başvurularını da yapmış olan Maji Network bu sayede dünyanın birçok ülkesinde ilgili projelerini uluslararası markalar ile sürdürmek çabasındadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=36010" border="0" alt="Kurumsal Reklam ve Halkla İlişkiler Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: MAJİ NETWORK REKLAM ORGANİZASYON
Anahtar Kelimeler: maji, maji group, maji-group, MAJI, reklam, grafik, tasarim, iletisim, imaj, resim, x-ray, X-RAY, metal kapi dedektörü, afis, afis, ilan, reklam panosu, pano, Maji Group, Reklam, Pazarlama, Organizasyon, Tanitim Hizmetleri, Reklam Mecralari, Alisveris Merkezleri, Havalimanlari, fuar alanlari ve eglence merkezleri, is merkezleri, plazalar, Metal Kapi Dedektörleri, X-Ray Cihazlari, Güvenlik Kapilari, Reklam Alanlari, outdoor, indoor, Logo, amblem tasarimi, Marka ve imaj çalismas

MAJI NETWORK REKLAM ORGANİZASYON A.Ş. Firma Yetkili Girişi Giriş