Oto Kiralama Şirketleri

Sektör : Turizm Firmaları : Oto Kiralama Firmaları

Firma Ünvanı :
YAVUZOTOMOTİV TURİZİM İNŞ TİC SAN LTD ŞTİ.
Açıklama :
7 gün 24 saat

Hizmetinizdeyiz


0 546 878 90 60

Yol Mesafesi Hesapla
Bültenimize katılın! Haber ve kampanyaları ilk siz öğrenin.


Misyonumuz & Vizyonumuz
Misyonumuz

Müşterilerinin kısa ve uzun dönemli araç kiralama ihtiyaçlarını hizmet avantajları, Türkiye ve ŞANLIURFA genelinde karşılayan çalışanları ile Rent a Car firmamız, iş ortakları ve toplum için değer oluşturarak sürekli gelişen kurumsal ve güvenilir bir araç kiralama hizmet şirketidir.

Vizyonumuz

10 yılı aşkın tecrübesi ile, lüx ve güvenli araç filosuyla konfor anlayışınıza yeni bir boyut kazandıran YAVUZ RENT CAR Rent a Car Araç kiralama ihtiyaçlarınız anında size bir telefon kadar yakın.

Kaliteden ödün vermeden yola çıkan firmamız, güler yüzlü çalışanları ile müşterilerine güvenli, rahat ve ekonomik Araç kiralama hizmet vermeyi ilke olarak benimsemiştir.

Uzman ve tecrubeli kadrosuyla, yerli ve yabancı müşterilerine makul fiyat ve yeni araç filosuyla sorunsuz otomobil kiralamanın avantajlarını sunmaktadır.

Çağımızın gereği bizi daha çok araba kullanmaya, maliyetleri aşağı çekerek ekonomik boyutu tercih etmektedir

Bu tür araç temininde Yavuz Rent a Car birikmiş iş tecrübesi ile size profesyonel iş yaşamınızda gereken bütün donanım ve yardımları sunuyor. Yavuz Rent a Car sizlere Araç kiralama da ihtiyaç duyduğunuz her türlü araç kiralama hizmetini sağlamaktadır. Binek Araç Kiralama, lüks otomobil kiralama, minibüs kiralama, otobüs kiralama, jeep kiralama, konaklam, tıransfer, Gezi. her türlü aracı en uygun şartlarla kiralayabilirsiniz.

Araç Kiralama süresine göre değişen sabit uygun fiyat avantajına sahip olacaksınız.

1 Ay ve üzeri sürelerde Araç kiralama yapmayı düşünüyor iseniz, güvenilir imkanlarımızı ve uygun fiyat avantajlarımızı öğrenmeden karar vermeyin.

İstenirse Havalanı terminal v. b. bölge teslimi
Araçlar sigortalı muayene v. b. evrakları tamam
Gruplar için minibüs ve otobüs de temin ediyoruz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=35870" border="0" alt="Kurumsal Oto Kiralama Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Yavuz Rent a Car - Araç Kiralama Hizmetleri Cumhuriyet Cad. (Yeni Valilik Civarı) Ebru Apt. No: 12/A Şanlıurfa 0 (414) 315 00 53 - 0 546 878 90 60
Anahtar Kelimeler: urfa araç kiralama, urfa oto kiralama, urfa rent a car, oto kiralama, araç kiralama, rent a car

YAVUZOTOMOTİV TURİZİM İNŞ TİC SAN LTD ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş