Dekorasyon Şirketleri

Sektör : Dekorasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
BELLAMAX CONCEPT
Açıklama :
BELLAMAX Concept olarak; farklı yaklaşımlarla hayallerinizi ve günümüz trendi olan dekorasyon tasarım ve uygulamalarını birleştirerek göz dolduran ve mutluluğu beraberinde getiren çalışmalara yaşam alanlarınızda imza atarak buluşturma vizyonu ile hareket etmekteyiz.

İthal duvar kağıtlarındaki zengin seçenekler ve cam balkon sistemlerindeki kaliteli hizmet anlayışımız ve fiyat politikamız ile mükemmelliği evlerinize taşımak noktasında iddialıyız. Hayatımıza anlam katan çocuklarımızın mevcutta gelişen ve güvenli olmayan sosyal yaşam içerisinde özellikle bina altı çocuk oyun parklarında ;hem sağlıklı hem de estetiksel olarak Avrupa standartlarını yakalamalarına yönelik başlatmış olduğumuz Kauçuk zemin döşeme çalışmalarımızla bina sakinlerinden ve belediyelerin yürüyüş yollarındaki çalışmalarımızdan dolayı gerekli takdiri yetkili mercilerden almaktayız. Kartonpiyer, duvar ve kolon kaplamalarında, süpürgelik, bordür, kapı , pencere pervaz uygulamalarında, , ıslak zeminlerde estetik ve zerafet artık ulaşılmaz değil. Dekorasyon profilleri iç mimari çalışmalarınızı bütünleyecek en güzel alternatif olacaktır. Uygulama kolaylığı, deformasyonu engelleyici özelliği, kanserojen madde içermemesi ve dayanıklılığı ile dekorasyona yeni bir anlam yüklemektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=35789" border="0" alt="Kurumsal Dekorasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: BELLAMAX CONCEPT firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: BELLAMAX, CONCEPT

BELLAMAX CONCEPT Firma Yetkili Girişi Giriş