Gıda Sektörü Şirketleri

Sektör : Gıda Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
Festival Organik Ürünler Dış Tic. ve Mümessillik Ltd. Şti.
Açıklama :
FESTİVAL ORGANİK , 1999 Yılından itibaren Finans, Dış ticaret ve Mümessillik faaliyetleri İle iştigal etmekte olan Ayhan ABDULLAHOGLU , Selma ABDULLAHOĞLU ve E-Ticaret Uzmanı Mehmet KIRAL tarafından Çekmeköy’de kurulmuş ve kendi yerlerinde faaliyette bulunmaktadır.

MİSYON
Müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerine kalite, optimum fiyat ve istikrarla karşılık vermek önceliğimizdir. Ürünlerimize sahip çıkmak ve satış sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak görevimizdir.

Tüm ilişkilerimizde adaletli davranmak, karşılıklı yarar sağlamak amacıyla, iyi niyet ve anlayışla davranmak, yasalara ve ahlak kurallarına daima uymak ilkemizdir. Bugünün insanına ve gelecek kuşaklara karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek, öncüsü olduğumuz ve vazgeçemeyeceğimiz bir başka ilkemizdir. Türkiye ve dünya için, çevre-ekolojik koruma bilinciyle davranmak ve bu bilinci yaymak görevimizdir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=35693" border="0" alt="Kurumsal Gıda Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Sizin, çocuklarinizin ve dünyamizin gelecegi için organik ve saglikli ürünleri sizlerle bulusturuyoruz!
Anahtar Kelimeler: organik, organik ürün, organik ürünler, organik tekstil, organik, organik bebek ürünleri, organik oyuncak, organik gida, organik tarim, organik kozmetik, organik bakim, organik saglik, organik firmalar, organik dis ticaret, organik ihracat, organik ithalat, organik ihracatçi, organik ithalatçi, dogal ürünler, saglikli ürünler, ekolojik ürünler, ekolojik oyuncak, biyolojik ürünler, yesil ürünler, çevreci ürünler, katkisiz ürünler, geridönüsümlü, bambu, eticaret, e-tica

Festival Organik Ürünler Dış Tic. ve Mümessillik Ltd. Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş