Reklam ve Halkla İlişkiler Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları : Reklam ve Halkla İlişkiler Firmaları

Firma Ünvanı :
KAANPAK
Açıklama :
Kaan Pak Ambalaj Reklam San ve Tic; Türk Hava Yolları’nın ıslak mendil ihtiyacını karşılamak amacı ile kurulmuş, bunun yanı sıra kara, hava ve deniz yoluyla yurtdışı ve yurt içi yolcu taşımacılığı yapan yerli, yabancı birçok firmanın ıslak mendil ihtiyacını karşılamak amacıyla bu güne kadar hizmet vermiştir. Bunlara ek olarak büyük oteller ve restoranlarla da çalışmalarımız devam etmektedir.

Kozmetik sektöründe lider birçok firmanın sıvı dolum, ambalajlama ve ıslak mendil üretiminde tedarik firması olan Kaan Pak Hizmet verdiği ürünler ile aynı zamanda reklam ve hizmet kalitesini arttırma gibi kollarda da birlikte projeler üretir ve uygularız. Birçok firma ürünümüzü etkin bir reklam ve promosyon aracı olarak kullanmaktadır.

2001 yılında markalı ticari ürünlerimiz bir çok zincir markette perakende piyasaya sunulmuş ve bu piyasada gerçek kaliteyi tüketiciye sunmuştur.

Makina parkurumuz çeşitli dolum üretimlerine uygundur(Şampuan, krem, temizlik malzemeleri vb. . )

2006 yılında kalitemizi ISO 9001:2000, TS/OHSAS18001 ve ISO 14001:2004 belgeleri ile tescilleyerek sizlere hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Yeni projelerde birlikte çalışmak dileğiyle…


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=35686" border="0" alt="Kurumsal Reklam ve Halkla İlişkiler Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: KAANPAK firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: KAANPAK

KAANPAK Firma Yetkili Girişi Giriş