Kozmetik Şirketleri

Sektör : Güzellik Sektörü Firmaları : Kozmetik Firmaları

Firma Ünvanı :
Saru Organik
Açıklama :
Saru, doğaya zarar vermeden ve doğanın dengesini bozmadan, tarım ve tarım ürünleri üretmek, insan sağlığına ve doğaya uyumlu kişisel bakım ürünleri sağlamak üzere 2009 yılında kurulmuştur.
Saru’nun misyonu, insanların ruhsal ve bedensel yaşam kalitesini yükseltmektir.

Tabiat Ana'ya zarar veren tarım, tarım ürünleri ve kişisel bakım ürünlerinin insan sağlığına da zararlı olduğunun bilinciyle hareket eder.

Saru ürün gamında yer alan tüm ürünler insana ve çevreye saygının garantisini gösteren, USDA Organic, Ecocert, Cosmebio ve Agriculture Biologique gibi uluslar arası sertifika kurumları tarafından onaylanmıştır.

Sizler de “İyi Yeryüzü Vatandaşı” olarak unutmayınız ki

“Tabiat Ana'ya Zararlıysa Size De Zararlıdır!”


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=35635" border="0" alt="Kurumsal Kozmetik Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Uluslararası sertifikalı organik bakım ürünleri sunan Saru, sağlık ve güzelliğinizin en büyük dostu.
Anahtar Kelimeler: Saru organik, Saru kozmetik, Organik kozmetik ürünleri, organik kozmetik markaları, bitkisel kozmetik, doğal kozmetik, anne bebek, erbaviva, anti aging, peeling, organik şampuan, organik krem, kil maskesi, yüz maskesi, çatlak kremi, organic, saç bakımı, kozmetik sağlık, organik makyaj, cilt bakım ürünleri, güzellik ürünleri, organik satış, la claree, ciel d’azur, surya brazil, aloe vera, vücut bakım, el ve vücut kremi, nemlendirici, tonik, a

Saru Organik Firma Yetkili Girişi Giriş