Kişisel Gelişim Kursları Şirketleri

Sektör : Eğitim Kurumları Firmaları : Kişisel Gelişim Kursları Firmaları

Firma Ünvanı :
Absolute Eğitim ve Danışmanlık Merkezi
Açıklama :
BİZ KİMİZ

Absolute Eğitim ve Danışmanlık Merkezini "Eğitim Danışmanlığı, Yönetim ve Yönetici Danışmanlığı" alanlarında hizmet vermek amacıyla 2005 yılında Ankara merkezli olarak kurduk.

Eğitim Danışmanlığı hizmetlerimizi Yönetim ve Kalite Sistemleri, İnsan Kaynakları, Kişisel Gelişim, Satış ve Pazarlama, Outdoor (Açık hava) Eğitimler üst başlıkları altında sunuyoruz. "Eğitimi" tıpkı tanımında olduğu gibi bir süreç olarak kabul ediyoruz ve eğitim ihtiyacının belirlenmesi aşamasından, eğitim programlarının planlaması aşamasına, eğitimlerin uygulanma aşamasından, sonuçlarının değerlendirilme aşamasına kadar hizmet verdiğimiz tüm kurum ve kuruluşların yanında oluyoruz ve destek veriyoruz.

Yönetim Danışmanlığı hizmetlerimiz ile kurum ve kuruluşların bir kurumsal kimlik oluşturmalarına, stratejik planlar hazırlamalarına, insan kaynaklarından maksimum fayda elde edebilecekleri yöntemler geliştirmelerine destek oluyoruz.

Bireysel Yönetici Danışmanlığı hizmetlerimiz ile "İdareci" kavramını yok edip, planlama ve organizasyon becerileri yüksek, iletişim becerileri güçlü, olaylara farklı bakış açıları ile yaklaşabilen, problem çözme becerileri kuvvetli, motive etme yöntemlerini bilen, işbölümü yapabilen, zamanı etkin kullanabilen "Lider Yöneticiler" yetiştiriyoruz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=35603" border="0" alt="Kurumsal Kişisel Gelişim Kursları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Absolute Eğitim ve Danışmanlık Merkezi firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Absolute, Eğitim, ve, Danışmanlık, Merkezi

Absolute Eğitim ve Danışmanlık Merkezi Firma Yetkili Girişi Giriş