Eğitim Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : Eğitim Firmaları

Firma Ünvanı :
İZMİR ÖZEL İHRACAT İTHALAT YÖNETİM MERKEZİ,E-Dış Ticaret Eğitimi,Eğitimleri,Danışmanlık
Açıklama :
Bilginin ve iletişimin hızla arttığı günümüz dünyasında, küreselleşme sürecinde pazar kavramı, artık bütün dünya’yı kapsamaktadır. Dünya ticaretinin yapısını iyi kavrayabilmek, geleceğin anahtarını da elde tutmak demektir. Bunun bilincinde olan kurumumuz, interneti en etkin bir şekilde kullanımını sağlayarak, uluslararası ve ülke hedef pazarlarını araştırmak, ileri düzeyde en kaliteli eğitimi, uygulamaya dönük ve sonuç odaklı olarak vermeyi amaç edinmiştir.
Dış ticaret operasyonunun gerçekleşmesinde gerekli bilgilerin öğretilmesinin yanında fark yaratan, hızlı ve yaratıcı düşünme yeteneğinin ortaya çıkarılması, olaylar karşısında karar verme, nasıl kazanacağını öğrenme en kolay ve pratik bir şekilde kursiyerlerimize gösterilmektedir.
Yeni fikirlerin, projelerin desteklediği, güçlü öğretim kadrosunun birebir iletişim kurduğu, ileri teknolojik alt yapıyla desteklenen birebir eğitimci ile yapılan eğitimler kursiyerlerimizi başarıya götürmektedir.
Sonuç olarak;
Eğer hedefiniz varsa, başarılı olmaya odaklandıysanız ve geleceğe ait hayalleriniz varsa sizi bekliyoruz gelin birlikte başaralım.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=35529" border="0" alt="Kurumsal Eğitim Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: İZMİR ÖZEL İHRACAT İTHALAT YÖNETİM MERKEZİ,E-Dış Ticaret Eğitimi,Eğitimleri,Danışmanlık firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: İZMİR, ÖZEL, , İHRACAT, İTHALAT, YÖNETİM, MERKEZİ,E-Dış, Ticaret, Eğitimi,Eğitimleri,Danışmanlık

İZMİR ÖZEL İHRACAT İTHALAT YÖNETİM MERKEZİ,E-Dış Ticaret Eğitimi,Eğitimleri,Danışmanlık Firma Yetkili Girişi Giriş