Dış Ticaret Şirketleri Şirketleri

Sektör : Dış Ticaret Şirketleri Firmaları

Firma Ünvanı :
İSTPEK CONSULTANCY
Açıklama :
Globalleşen günümüz dünyasında sınırların ortadan kalkması ve dünyamızın ufak bir pazar haline gelmesiyle rekabet en üst düzeye çıkmış bulunmaktadır. Gelişmiş ülkelerde bir yandan iletişim teknolojisi hızla gelişirken, diğer taraftan da küreselleşmenin beraberinde getirdiği rekabet şartlarına uyum sağlayamayan firmalar hızla değişen yenidünya düzeninde hak ettikleri yerlere ulaşamayıp ekonomik faaliyetlerini devam ettirmede bir hayli zorlanmaktadırlar.
Türkiye pazarı, Çin mamülleri açısından hergeçen gün büyümesini devam ettirmektedir. Çin'de üretilen bir ürün, genelde onlarca farklı fabrikada ve şehirde üretilmektedir. Doğal olarak her bir fabrikanın ürün kalitesi, fiyatı, üretim süresi bir birinden farklıdır. Bu noktada Çin ile ticaret yapacak olan kişilerin özellikle Çin'de ticaret yapmadan önce bir ön araştırma yaptırmaları ve aranan ürünü ve kaliteyi bulduktan sonra, ürünün Çin'den çıkana kadar bütün aşamalarının takibini yaptırması genele mal olmuş ve tavsiye edilen bir durumdur. Zaten hali hazırda birçok uluslararası, Amerikalı, Avrupalı, Japon ve daha birçok ülkeden danışmanlık firması Çin’in farklı şehirlerinde danışmanlık hizmeti vermektedir.
İSTPEK olarak firmalara sunduğumuz belli başlı hizmetlerimiz;
-Pazar araştırmaları,
-Numune gönderleri,
-Fabrika ziyaretleri ve ziyaret sonrası raporlama faaliyeti,
-Kalite garanti sözleşmesinin firmayla yapılarak tarafınıza bildirilmesi,
-Üretim süresi, yükleme, ödeme gibi detayların hazırlanacak olan proforma fatura ile tarafınıza bildirilmesi,
-Vermiş olduğunuz siparişlerle alakalı olarak kalite kontrollerinin, ara kontrollerin ve son kontrollerin yapılarak yükleme organizasyonun tamamlanması ve sizle olan bilgi akışının hep üst düzeyde olması olarak sıralıyabiliriz.
Rekabetçi fiyatlarla, kalite gerçeğini güven ortamında elde etmek istiyorsanız, sizleri İSTPEK ile çalışmaya bekliyoruz…

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=35470" border="0" alt="Kurumsal Dış Ticaret Şirketleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: İstPek Consultancy
Anahtar Kelimeler: İstPek Consultancy

İSTPEK CONSULTANCY Firma Yetkili Girişi Giriş