Dekorasyon Şirketleri

Sektör : Dekorasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
Vipsan İnş, Aks. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Açıklama :
10 yılı aşkın süredir tek ihtisas alanı olarak edindiği alüminyum profil taşıyıcılı kir ve nem tutucu paspas alanında onlarca çeşit ürün gruplarına ulaşan firmamız, VİSPAS markası ile TSE ve ISO belgelerine sahip olmuş alanında ilk ve en büyük firmadır.

Kurulduğu günden beri koşulsuz müşteri memnuniyetini hedefleyen Vipsan Ltd. Şti, altyapısını devamlı geliştirmekte ve teknik personelini bu yönde eğitmektedir.
Firmaların, kurumların, ve halkımızın paspas ve temizlik ihtiyacını karşılamanın, yıllar boyu sürecek bir birlikteliğin başlangıcı olduğunun bilinci ile, ihtiyaçlara uygun, gerçek çözümler sunmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=35249" border="0" alt="Kurumsal Dekorasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Türkiyede paspas imalatı sektöründe hizmet veren lider kuruluş olan Vipsan Ltd. Şti yarattığı Vispas markasıyla TSE ve ISO9001 gibi önemli kalite standartlarına ulaşmış bir firma konumundadır.
Anahtar Kelimeler: istanbul, türkiye, turkey, paspas, temizlik, hijyen, dekorasyon, ev, bahçe, bahce, ıhlara, göreme, ürgüp, avanos, zelve, papart, ılgaz, sümela, ayder, abant, uzungöl, zigana, zeugma, urartu, nemrut, berta, ovit, anzer, aspendos, apollon, afrodit, truva, assos, artemis, kapadokya, kaçkar, efes, orhun, fırat, çerçeveleme sistemleri, hijyen tava, hijyenik tava, masa altı ayaklık, içser, dışser, rulo paspas

Vipsan İnş, Aks. San. ve Tic. Ltd. Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş