Endüstriyel Ürünler Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları

Firma Ünvanı :
Boyamak Boya Makinaları İnş. Dek. ve Dış Tic. Müh. Ltd. Şti.
Açıklama :
Boyamak, akışkan uygulamalar ve boya püskürtme makineleri sektöründe 2010 yılında İzmir’de faaliyet göstermeye başlamıştır. Müşterilerinin, boya uygulama kalitesini ve verimliliğini artıracak profesyonel ekipmanlar sunan firmamız, sektörde çözüm ortağı olmayı ve ürettiği bu çözümler neticesinde “ mutlu müşteriler “ edinmeyi amaçlamaktadır.

Sürekli yükselen rekabet; pazarda tercih edilebilir olmak için daha kaliteli ürün ve hizmet sunma gerekliliğini zorunlu hale getirmektedir. Dolayısıyla maliyetler ve verimlilik her geçen gün daha da önem kazanmaktadır. Boyamak, bu gerekliliklerin sonucu olarak en düşük maliyetlerle en yüksek kaliteyi sunmayı hedeflemiştir.

Türkiye’de oluşturulan bayilik ağı ile en etkin biçimde, en fazla müşteriye ulaşmayı hedeflemekteyiz. Ekipmanların teknik servisi ve yedek parçası hususunda da tüm Türkiye’yi kapsayan geniş ve profesyonel servis ağımızla, eksiksiz hizmet sunmak en önemli ilkemizdir.

Elektrikli Diyaframlı boya püskürtme makinaları
Elektrikli Pistonlu boya püskürtme makinaları
Airless yol çizgi makinaları
Hava tahrikli havasız boya püskürtme makinası
Basınç kazanları
Boya karıştırıcıları
Şarjlı havasız sprey makinaları
Elektrikli Air Spray Makinalar (HVLP)


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=35213" border="0" alt="Kurumsal Endüstriyel Ürünler Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: BOYAMAK BOYA MAKİNALARI İNŞ. DEK. VE DIŞ TİC. MÜH. LTD. ŞTİ., boya, boyamak,
Anahtar Kelimeler: Boya, püskürtme, tabanca, airless, havasız, havalı, makine, altekma, boyamak, boya makinası, kumlama, raspa, poliüretan, köpük, yol, çizgi, kamyonu, yol çizgi kamyonu, yol çizgi makinası, line lazer, linetekma, signatekma, boytekma, kompresör, elektrostatik, air spray, basınçlı kazan, kazan, air assited, pnömatik, pompa, pnömatik pompa, hidrolik pompa, road, road lazer, boya filtresi, hortum, kelebek, meme, filtre, paint, elektrikli diyaframlı, diyaframl

Boyamak Boya Makinaları İnş. Dek. ve Dış Tic. Müh. Ltd. Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş