Tekstil Şirketleri

Sektör : Tekstil Firmaları

Firma Ünvanı :
BILMEZLER TEKSTIL MAKINA KONFEKSIYON SAN TIC.AS.
Açıklama :
Sektördeki en son teknolojik gelişme ve yenilikleri bilgi birikimiyle birleştiren Bilmezler Tekstil ve Makine, bu birikimi müşterileriyle paylaşarak üretimde yaşanan aksaklıklara etkin ve kalıcı çözümler üretmektedir.

Müşteri odaklı yönetim anlayışı ve koşulsuz müşteri memnuniyetiyle çalışan şirketimiz; bilgili ve güler yüzlü personeliyle makine satış, yedek parça , apara , iplik, aksesuar vs departmanlarında profesyonel hizmet vermektedir.

Bilmezler Tekstil ve Makine , Oskar, Power, Oltalı, Bora, FSC, San-ip, Güterman marka dikiş, nakış, saya, branda, deri iplik çeşitleriyle ; Brother, Pegasus, Juki, Typical, Kingtex, Siruba, Kansai, Sunstar, Zoje marka mekanik ve elektronik makineleri ile ; Eastman, Maimin, KM, Mayer, marka kesim motorları ile ; Kesimhaneler için pastal kağıtları ve her türlü kesimhane malzemeleri ile ; Sürücü apara , Silter ütüleme sistemleri , Kuffon , Class, Gentuğ Tela ve daha sayamadığımız birçok ürünleriyle siz değerli müşterilerine hizmete sunmaktadır.


Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=35206" border="0" alt="Kurumsal Tekstil Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: BILMEZLER TEKSTIL MAKINA KONFEKSIYON SAN TIC.AS. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: BILMEZLER, TEKSTIL, MAKINA, KONFEKSIYON, SAN, TIC.AS.

BILMEZLER TEKSTIL MAKINA KONFEKSIYON SAN TIC.AS. Firma Yetkili Girişi Giriş