Endüstriyel Mutfak Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Endüstriyel Mutfak Firmaları

Firma Ünvanı :
İola Endüstriyel Mutfak Ekipmanları
Açıklama :
İola Endüstriyel Mutfak Ekipmanları
Firmamız endüstriyel mutfak ekipmanları konusunda, sektöründe “lider ve güvenilir” bir firma olma hedefi ile faaliyetlerine başlamış olup, üretimde kalite ve teknolojiyi üst seviyelere taşıma çalışmalarına uzman tasarım grubu ile hızla devam etmektedir.
Konusunda uzman 30 teknik personel ve yönetim kadrosu ile 1. 500 m2’lik üretim alanı ve CNC teknolojisi ile pizza fırınları, tost ve döner makineleri, buzdolabı, pizza hazırlık dolapları ve snack serisi üretimi gerçekleştirmekteyiz. Ayrıca Almanya Offenbach’da yer alan dağıtım ve lojistik merkezi aracılığı ile planlama ve dağıtım ağını da oluşturmuş bulunmaktayız. Amacımız sizlere, CNC teknolojisi ile endüstriyel mutfak ekipmanlarının temini konusunda gerekli desteği en uygun fiyat ve hizmet kalitesi ile sunmaktır.
İola Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Firması; Quanto markası ile yüksek kaliteye sahip ürünleri ile hizmet vermeye ve gelişen teknolojileri yakından takip ederek müşteri ihtiyaçlarını karşılamak adına AR-GE çalışmalarına da devam etmektedir.
Avrupa, Afrika ve Orta Doğu ülkelerine CE ve GOST sertifikalarıyla ihracatlar gerçekleştirilmeye devam etmekte olup müşteri portföyümüz hızla genişlemektedir. İlgilendiğiniz ürünlere ait teknik bilgilere internet üzerinden www. quanto-iola. com adresimizden ulaşabilirsiniz.
İola Endüstriyel Mutfak Ekipmanları olarak sizlere hijyenik ve dünya standartlarına uygun hizmet sunmaktan onur duyacağımızı ve sektöre ait ürünlerle ilgili taleplerinize teknik kadromuz aracılığı ile hızlı bir şekilde cevap verebileceğimizi bildirir işlerinizde başarılar ve bol kazançlar dileriz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=35013" border="0" alt="Kurumsal Endüstriyel Mutfak Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: İola Endüstriyel Mutfak Ekipmanları firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: İola, Endüstriyel, Mutfak, Ekipmanları

İola Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Firma Yetkili Girişi Giriş