Güzellik Sektörü Şirketleri

Sektör : Güzellik Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
ESTETİKMED
Açıklama :
Kuruluşundan bu yana Estetikmed siz değerli müşterilerine üstün teknoloji sistemleri, tecrübeli kadrosu ve her zaman gülen yüzleri ile hizmet vermeyi hedeflemiş bir ekiptir. Toplam kalite anlayışı doğrultusunda müşterilerimizin beklenti ve memnuniyetlerini en üst düzeyde tutmak ve yüksek kalitede sağlık hizmeti vermek amacıyla kendimizi sürekli yenilemekteyiz. En ileri teknolojilere, konusunda uzman doktor, hemşire ve diğer çalışanlara sahip bu merkezimizde; yüksek standartlara sahip cihaz ve uygulamalarla üst düzey güzellik hizmeti sunmaktayız.
Estetik sektöründe güvenilir bir marka ve örnek bir model olarak uluslararası hizmet standartlarına ulaşmayı hedeflediğimiz kurum olma yolunda hızla ilerlemekteyiz.
Estetik kavramının önemli bir parçası olan estetik–plastik cerrahinin tüm uygulamalarına ulaşmak artık bizimle çok kolay.
EstetikMed, müşterilerinden aldığı büyük güven ve destekle üst düzey kaliteli hizmetlerine devam etmeyi kendine misyon edinmiştir.
Her geçen gün daha iyiyi daha güzeli hedef ilkesi haline getirmiş olan kurumumuz bu hizmetlerini emin adımlarla dünyanın dört bir yanına taşımaktadır. Türkiye her türlü sağlık hizmetini dünya standartlarının çok üzerinde ama çok uygun fiyatlarda sağlayabilen bir ülkedir. Türk doktorlarının uluslararası başarısı ise artık tartışma konusu değildir. Bizler bu kaliteyi uygun ücretlendirme ile dünyaya dağıtmaktayız. Merkezimizin hizmetlerinden faydalanacak il veya ülke dışından müşterilerimizin İstanbul'da kaliteli mekânlarda konaklaması sağlanmaktadır. Merkezimize Havalimanından uzaklık : İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na 7 km mesafededir. Denizyoluna uzaklık : 750 metredir. Demiryoluna uzaklık : 300 metredir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=34964" border="0" alt="Kurumsal Güzellik Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Estetikmed Estetik Merkezi nin Uzman Doktorlarından; Saç Ekimi, Burun Estetiği, Botox, Bölgesel Zayıflama ve Daha Bir Çok Tedavi
Anahtar Kelimeler: estetik merkezi, burun estetiği, kellik, cerrahi operasyon, plastik cerrahi, botox, bölgesel zayıflama, saç ekimi, saç ektirme, saç tedavisi, saç dökülmesi, estetik merkezleri, estetik fiyatları, saç ekim fiyatları, burun estetiği fiyatları, göğüs büyütme, estetik ameliyatı

ESTETİKMED Firma Yetkili Girişi Giriş