Endüstriyel Mutfak Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Endüstriyel Mutfak Firmaları

Firma Ünvanı :
BAŞARIR SOĞUTMA
Açıklama :
Firmamız 1980 yılında Başarır Elektrik Atölyesi ismiyle 20m2 alanda İzmir’de faaliyete geçmiştir. 1987 yılına kadar elektrik tesisat plan projesi, bobinaj ve soğutma makinaları tamir bakım ve revizyonlarını yapmış, ilerleyen yıllarda değişen piyasa taleplerini ve üretim teknolojilerini takip ederek sanayi tipi buzdolabı üretimine başlamıştır.

Sektörün öncü kuruluşlarından olan Başarır Soğutma 25 yılı aşkın bir süredir Başarır Soğutma markasıyla süpermarket, hipermarketler, unlu mamuller ve oteller için marketlerin ihtiyacı olan soğutucu kabinler, soğuk hava panel ve kapıları ve mutfak ürünleri üretmekte ve ürünlerini iç ve dış pazarlarda siz müşterilerimize sunmaktadır.

Başarır Soğutma olarak önceliklerimiz;

Müşteri memnuniyeti
Kalite
Uygun fiyat
Zamanında teslim’dir.

Bugün; Başarır Soğutma sürekli gelişen organizasyon yapısı içinde 3000m2’lik üretim tesisinde çalışanlarının sürekli gelişimine, çalışma verimliliğine ve AR-GE faaliyetlerine gereken önemi vererek her geçen gün genişleyen ürün yelpazesi ve sınırsız hizmet anlayışı ile deneyimlerini sizlerle paylaşmaktan gurur ve mutluluk duymaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=34915" border="0" alt="Kurumsal Endüstriyel Mutfak Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Başarır Soğutma, Soğutma Kabinleri, Soğuk Hava Odaları, Mutfak Ekipmanları
Anahtar Kelimeler: Başarır Soğutma, Soğutma Kabinleri, Soğuk Hava Odaları, Mutfak Ekipmanları

BAŞARIR SOĞUTMA Firma Yetkili Girişi Giriş