Kişisel Gelişim Kursları Şirketleri

Sektör : Eğitim Kurumları Firmaları : Kişisel Gelişim Kursları Firmaları

Firma Ünvanı :
ANKARA TRANSANDANTAL MEDİTASYON MERKEZİ
Açıklama :
Transandantal Meditasyon yöntemi, herkesin içinde bulunan enerji, yaratıcılık ve zekanın sessiz kaynağını - doğal bir sakin uyanıklık durumunu- deneyimleyebilmek için zihnin içe doğru, düşüncenin ötesine doğru sakinleşmesini sağlar. Uygulama sırasında beyin çok daha uyumlu çalışır ve beden de derin dinlenme kazanır.
TMyönteminin her gün uygulanması zihnin yaratıcılığını açığa çıkarır; zihnin atıl kalmış yeteneklerini canlandırır ve doğrudan yaşamın tüm yönlerini zenginleştirir. TM yöntemi bir din veya bir felsefe değildir; yaşam tarzında hiçbir değişiklik gerektirmez. Öğrenmesi çok kolay ve uygulaması çok zevklidir, hiç bir çaba sarfı, konsantrasyon veya özel beceri gerektirmez. Herkes öğrenebilir; hatta çocuklar bile.
TM uygulaması sırasında oluşan sıradışı sakin uyanıklık, stresleri ve yorgunluğu yok eder, zihnin ve bedenin dengeli çalışmasını ve uyumlu davranışları geliştirir.
TM programı hakkında yapılmış bilimsel araştırmalar, bu sakin uyanıklık durumunun günlük deneyiminin yaratıcılığı arttırdığını, öğrenme becerisi ve zekayı geliştirdiğini, ahlaki muhakemeyi iyileştirdiğini, daha etkin beyin işleyişi sağladığını, kan basıncını normalleştirdiğini, hastalıkların azaldığını ve daha genç biyolojik yaşa kadar sağlıktaki pek çok faydalarını saptamıştır.
34 ülkede 250den fazla üniversitede ve bağımsız araştırma kurumunda yürütülmüş 600den fazla bilimsel araştırma TM yönteminin, zihin, beden, davranışlar ve toplumdaki faydalarını doğrulamaktadır. Bu araştırmaların 300den fazlası en önemli hakemli bilimsel dergilerde yayımlanmıştır.
Tüm dünyada, farklı eğitim düzeyinde, farklı ırklardan ve dinlerden 5 milyondan fazla kişi TM yöntemini öğrenmiştir. Transandantal Meditasyon yeryüzündeki en eski, en güvenilir kişisel gelişim yöntemidir; kişiye aydınlanmayı, uluslara yenilmezliği ve insanlığa kalıcı dünya barışını sunar.
Öğrenmek için hemen bizi arayın: tel no: (312) 468 34 16


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=34867" border="0" alt="Kurumsal Kişisel Gelişim Kursları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Ulusal Sağlık Enstitüsü Ulusal Sağlık Enstitüsü (ABD)Transandantal Meditasyon tekniğinin beyinin gelişmesi ve kalp damar sağlığı
Anahtar Kelimeler: ANKARA, TRANSANDANTAL, MEDİTASYON, MERKEZİ

ANKARA TRANSANDANTAL MEDİTASYON MERKEZİ Firma Yetkili Girişi Giriş