Mermer ve Doğal Taşlar Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Mermer ve Doğal Taşlar Firmaları

Firma Ünvanı :
ALTINTAŞ MERMER GRANİT
Açıklama :
ALTINTAŞ MERMER olarak firmamızın 17 yıllık tecrübesi ile inşaat, mutfak, pencere önü mermerleri ( denizlik ), küpeşte, mezar ve özel proje tasarım uygulamalarında uzman kadro ve üstün tecrübesi ile Ankara, yuva mahallesi, yeni mermerciler sitesinde hizmet vermektedir. . .

Özgün tasarımlarınızın gerçeğe dönüştüğü mermer, granit, çimstone, fileli eskitme, antik görünümlü mermer modellerimizi sitemizde bulmanız artık çok kolay. . .

MERMER, GRANİT, ÇİMSTONE MUTFAK VE BANYO TEZGAHLARI. . DAİRESEL, ELİPS VE HER ŞEKİL VESTİYERLER. . PENCERE ÖNÜ MERMERLERİ ( DENİZLİK ). . DUVAR KÜPEŞTESİ. . ŞÖMİNE KAPLAMALARI. . PROJELİ, DİAGONAL, BANTLI 3 BOYUTLU VE HER ÇEŞİT YER DÖŞEMELERİ, İNŞAAT, MEZAR VS. . . .


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=34847" border="0" alt="Kurumsal Mermer ve Doğal Taşlar Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ALTINTAŞ MERMER GRANİT firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: ankara, mermer, granit, çimstone, basamak, yer döşemesi, duvar, kaplama, şömine, villa, dekorasyon, küpeşte, mezar, süpürgelik, projeli işler, eskitme, antik, mutfak, banyo, tezgahı, uygulama, montaj, sehpa, vestiyer, bantlı döşeme, denizlik, limonluk, villa mermeri işleri,

ALTINTAŞ MERMER GRANİT Firma Yetkili Girişi Giriş