Endüstriyel Otomasyon Şirketleri

Sektör : Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları : Endüstriyel Otomasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
Atsan Mühendislik ve Danışmnlık
Açıklama :
Akaryakıt, Likit Petrol Gaz (LPG) , Dökme gaz, Madeni Yağ gibi sektörel projelerde ; ölçme - değerlendirme ve kalibrasyon, sayaç, skit model set, seviye kontrol sistemleri, gaz sensörleri, acil durum butonları, motor çalışma saati kontrol üniteleri ve bunlara ait otomasyon, uzaktan erişim ve optimizasyon çözümlerimiz, modüler yapıda olup hazır paket yazılımlar yerine ihtiyaca göre tasarlanan kodlar ile yürütülmektedir.

Özellikle Likit Petrol Gazı (LPG) ve Otogaz dağıtımında tanker ve kamyon gibi araçlara kütlesel debimetre ile çalışan sayaç seti çözümü; en yüksek kalitenin en uygun yatırım maliyeti ile birleştiği ürünümüz olarak sektöre sunulmaktadır. Son derece hassas bir teknolojiye sahip coriolis prensipli sayaç ile dünya çapında teknolojisini ispatlamış marka ve ürünler Atsan çatısı ve tecrübesiyle nihai hale gelmiştir. Yeni Ölçü Aletleri Yönetmeliğine göre Nmi firmasından onaylanan 2004/22/EC MID belgemiz OIML R-117 1 direktiflerine göre belgelenmiş olup Mekanik olarak M3 ve Elektronik olarak E3 sınıfında mobil araç ve tanker üstü uygulamalarına göre tamamlanmıştır.

Tanker sayaç sistemine ek olarak GPS ve GPRS bağlantısıyla ortak çalışan otomasyon çözümümüzde ise LPG ve Akaryakıt tankerlerinin filo yönetimi, lojistik dağıtımları, müşteri iş emri ve sipariş takibi, tankerin ve müşterinin mevcut stok seviyesi ile mobil aracın koordinat ve hız kontrolleri servis edilmektedir. Özellikle iş emri verilen müşteri dışında tanımsız ve kontrolsüz ikmal yapılmasını engelleyen sistem ile tüm dolumlar otomatik hale getirilmiştir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=34838" border="0" alt="Kurumsal Endüstriyel Otomasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Atsan Mühendislik ve Danışmnlık firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Petrol, akaryakıt, lpg, likit, gaz, tanker, kamyon, kırkayak, sayaç, otomasyon, bağlantı, kumanda, alım satım belge, MID, onay, elektrik, pano, istasyon, terminal, peron, endüstri, endüstriyel, mastermetre, master, metre, etalon, 2004/22/EC, NMi, periyodik, bakım, mühendislik, danışman, pompa, akış, debi, basınç, sıcaklık, kontrol, MODBUS, RS 232, RS 485, ısı, prob, kalibrasyon, dispenser, nakliye, depolama, lojistik, GPRS, G

Atsan Mühendislik ve Danışmnlık Firma Yetkili Girişi Giriş