Plastik Ambalaj Şirketleri

Sektör : Ambalaj ve Yan Sanayi Firmaları : Plastik Ambalaj Firmaları

Firma Ünvanı :
ABDİOĞULLARI PLASTİK VE AMBALAJ SANAYİ A.Ş.
Açıklama :
Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A. Ş. 1993 yılından bu yana, plastik ambalaj sektöründe faaliyet göstermekte olup, kurulduğu günden bugüne yüksek teknolojiyle PP ve PE bazlı sentetik ambalaj ürünleri ve tarım ipi çeşitleri üretmektedir. Tarımsal ve Endüstriyel ürünlerin korunmasında ve ambalajlanmasında son teknoloji ürünü makineleri ve tecrübeli elemanları ile üretim yapan Abdioğulları; 650 çalışanı, 89. 000 m2 açık, 37. 000 m2 kapalı alanı ile Türkiye’ nin en büyük dokunmuş ve örülmüş plastik ambalaj üreticilerinden birisidir. ISO 9001 Kalite Belgesi, TSE, TSEK ve Gıda Sicil Sertifikasına sahip olan firmamız, üretiminin %35’ni ihraç etmekte olup, firma bünyesinde geniş bir ürün portföyü bulundurmaktadır.
Abdioğulları tarafından kurulan Filpa Ambalaj ve Dış Ticaret A. Ş. ise, ürünlerin başta Avrupa ülkeleri olmak üzere 25 ülkeye ihracatını yaparak ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=34280" border="0" alt="Kurumsal Plastik Ambalaj Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ABDİOĞULLARI PLASTİK VE AMBALAJ SANAYİ A.Ş. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: ABDİOĞULLARI, PLASTİK, VE, AMBALAJ, SANAYİ, A.Ş.

ABDİOĞULLARI PLASTİK VE AMBALAJ SANAYİ A.Ş. Firma Yetkili Girişi Giriş