İzolasyon Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : İzolasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
Akustifoam Teknik Sünger San. ve Tic. Ltd. Şti.
Açıklama :
Akustifoam 2007 yılında kurulan genç ve dinamik yapıya sahip bir firmadır. Yanmaz akustik süngeri kendi bünyesinde üreten firma, farklı sektörlere yönelik süngerden mamul ürünlerin şekillendirme işlemlerini de yapmaktadır.
Otomotiv, İnşaat, Klima, Sanayi, Marin ve ambalaj sektörlerine hizmet veren firma bu sektörlere yönelik yeni ürün geliştirme konusunda da müşterilerine hizmet vermektedir.
Sürekli gelişme içinde yenilikçi bir ruha sahip olan Akustifoam müşteri memnuniyetini ön planda tutmakta ve kaliteli ürünü rekabetçi koşullarda tam zamanında müşteri hizmetine sunmanın haklı gururunu yaşamaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=34267" border="0" alt="Kurumsal İzolasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: AKUSTI FOAM Teknik Sünger San. Tic. Ltd. Şti.
Anahtar Kelimeler: Akustik Sünger, Ses Yalıtımı, Ses İzolasyonu, Yanmaz Sünger, Sünger, Ambalaj Süngeri, Ambalaj Süngeri, Otomotiv, Sızdırmazlık, Bantlı sünger, Kendinden yapışkanlı bant, Klima kanalı yalıtımı, Akustik Düzenleme, Akusticell, Sıvı Yapıştırıcı, Yumurta Sünger, Piramit Sünger, Ağır Katman, Kabin Ses İzolasyonu, Jeneratör Odası Ses İzolasyonu

Akustifoam Teknik Sünger San. ve Tic. Ltd. Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş