Kreş ve Ana Okulları Şirketleri

Sektör : Eğitim Kurumları Firmaları : Okullar Firmaları : Kreş ve Ana Okulları Firmaları

Firma Ünvanı :
Çocuk Kalbi Gündüz Bakım Evi
Açıklama :
Okulumuz Çamlık yolu'nda bahçeli tripleks bir binadır. Çamlık parkına 100 mt. Mesafede bulunmaktadır. Bahçemizde kaydırak, salıncak, minyatür kaleler, tahtiravalli, pota ve kum havuzu gibi bir çok etkinlik düzenleyebileceğimiz alana sahiptir. Binamız içinde her yaş gruplarına ait ayrı sınıflar vardır. Bu bölümlerde hiçbir oyuncak, oyun, şarkı adaptasyon, algılama, muhakeme zayıflığına neden olan motivasyonel çatışma oluşmamaktadır. Bu bölümlerde bilişsel kavramlar öğretilir.
Bunun dışında etkinlik odalarımız vardır. sanatsal etkinlikler grubumuz, Ayrıca müzik, drama etkinliklerimizin dönüşümlü olarak yapıldığı bir sınıfımız vardır. Bu sınıfta okul sinemamız, aynı zamanda belli zamanlarda okulumuza gelen tiyatro, animasyon grubu ve kukla gösterileri gibi etkinlikler gerçekleştirilir.

Binamızın en üst katında yer alan ferah terasımızda hem velilerle sohbetlerimizi gerçekleştirip hem de çocuklarımızla barbekü partisi gerçekleştirilir.

Özel bilgisayar salonumuz mevcuttur. Bilgisayar eğitim hizmetleri ve bilgisayar etkinlikleribu salonumuzda gerçekleştirilmektedir.

Mutfağımız genişliği ile aynı zamanda yemek salonu olarak kullanılır. Böylece toplam 14 ayrı bölümden oluşan binamızda etkin bir biçimde faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=33935" border="0" alt="Kurumsal Kreş ve Ana Okulları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Çocuk Kalbi Gündüz Bakım Evi firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Çocuk, Kalbi, Gündüz, Bakım, Evi

Çocuk Kalbi Gündüz Bakım Evi Firma Yetkili Girişi Giriş