Makine Sanayi Şirketleri

Sektör : Makine Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
OSK ÇAVUŞYAN Vana Sanayi
Açıklama :
1948 yılında Kirkor ve Sebuh Çavuşyan tarafından kurulan firmamız evlerde kullanılan vana ve musluk üretimiyle işe başlamıştır. 1950 yılında gemi ve akaryakıt vanaları üretimine başlayan firmamız, 1995'den bu yana trafo yağına dayanıklı vanalar da üretmektedir.

OSK yüksek kalite anlayışının yanısıra, güvenilir standartlara sahiptir ve teslimat terminlerine daima sadıktır. Firmamız mükemmeli hedefleyen anlayışıyla vana sektöründe saygın bir kurum ve marka olarak tanınmaktadır.

60 yıldır dürüst çalışmayı kendine ilke edinmiş olan OSK, ürünlerinde daima uluslararası standartları gözetmektedir. Şirketimiz, günümüz gelişmelerine ve taleplere uygun yeni ve cesur çözümler üretmekte, üretim sonrasında ürünlerinin sorumluluğunu taşımaktadır.

Aile şirketi geleneğini halen sürdürmekte olan firmamızın politikası, müşterilerine daima daha yüksek kaliteyi sunmaktır. Markamızı tercih etmenizin nedeni olan bu değerlere 60 yıllık geçmişimizde olduğu gibi günümüzde de sadık kalmaya özen göstermekteyiz.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=33610" border="0" alt="Kurumsal Makine Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Din bronz flanşlı vanalar ve Jis bronz gemi vanaları üretimi ve satışı. Karaköy - İstanbul - Türkiye
Anahtar Kelimeler: jis vana, jis valve, din vana, din valve, gemi vanası, marin valve, bronz vana, bronze valve, japon vana, flanşlı, sürgülü, F7301, F7302, F7303, F7304, F7351, F7352, F7409, F7410, F7334

OSK ÇAVUŞYAN Vana Sanayi Firma Yetkili Girişi Giriş