Matbaa/Yayın Şirketleri

Sektör : Basın Yayın Sektörü Firmaları : Matbaa/Yayın Firmaları

Firma Ünvanı :
APOZİTİF REKLAM TASARIM ATÖLYESİ ve MATBAACILIK HİZMETLERİ
Açıklama :
Temelleri 2000 yılında atılan firmamız zaman içinde gelişerek bu günlere ulaşmıştır.
Firmamız; değişen günümüz koşullarına uygun olarak rakiplerinden ayrılan firmaların ayakta kalabileceğine inanır ve attığı adımların sonucu olarak gelecekte saygı duyulan sektöründe öncü firmalar oluşturma çalışmalarında aktif rol almak amacındadır.

Bu sebeple müşterilerimizin gelişmeleri için en önemli unsur olan reklam çalışmalarının yönetiminde, tasarımında ve uygulama aşamalarında tüm tecrübesini ortaya koyar.

Reklam; Basit bir tasarımdan ibaret değildir. herşeyden önce sizi, fikirlerinizi ve hayata bakışınızı yansıtır. Bu yüzden bir firma yada kişi hakkında en iyi tanımlama yaptığı reklam çalışmalarından elde edilir. İşte APOZİTİF(A+) tam da bu aşamada devreye girer ve sizleri en doğru şekilde yansıtacak çalışmalar üretir. Bu bazen basit bir insert çalışması iken bazen de komplike bir kurumsal kimlik çalışması olabilir.

Şimdi sıra sizde, gelin dünyaya sizi tamda hedeflediğiniz gibi tanıtalım. . . .


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=33265" border="0" alt="Kurumsal Matbaa/Yayın Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: APOZİTİF REKLAM TASARIM ATÖLYESİ ve MATBAACILIK HİZMETLERİ firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Kurumsal Kimlik, Marka Kimliği, Storyboard, Basın, Dergi ilanı, Insert, Broşür, Web sitesi, Billboard, otobüs durağı panosu, maç panosu, diğer outdoor, Araç üstü grafik düzenleme, Faaliyet raporu, kurum tanıtım kitabı, Süreli yayın/Bülten, Logo, Afiş, poster, pankart, dönkart (P. O. P), Ambalaj, Antetli kağıt, kartvizit, zarf, Broşür/katalog Tasarımı, CD, kaset kapağı yada kitapçığı, Değerli kağıt, çek, kredi kartı, kupon, A4 Dosya, Duyuru, uyarı tabelası, pos

APOZİTİF REKLAM TASARIM ATÖLYESİ ve MATBAACILIK HİZMETLERİ Firma Yetkili Girişi Giriş