Ahşap Malzeme İmalatı Şirketleri

Sektör : Ormancılık ve Yan Ürünleri Firmaları : Ahşap Malzeme İmalatı Firmaları

Firma Ünvanı :
HAYIRLIOĞLU AĞAÇ SANAYİ VE TİCARET
Açıklama :
Hayırlıoğlu Ticarethanesi adı altında ticari hayatına 1958 yılında Konya’da başlayan firmamız, kereste satımı ve müteahhitlik alanlarında faaliyetlerine başlamıştır. 1990 yılına kadar tomruk olarak aldığı hammaddeyi başka atölyelerde kestirip lata şeklinde satışa sunmakta iken kurduğu atölye ile kendi ürününü kendisi işlemeye başlamış ve ürün çeşitliliğini arttırmıştır. Kısa sürede ahşap sektöründe Konya’nın sayılı firmaları arasına girmiştir. Yaptığı yatırımlarla iş kapasitesini genişleten firmamız, yarım asırlık tecrübe ve birikimini yeni kurduğu 3000m2 lik çağdaş donanımlı tesisinde, deneyimli personeliyle yoğurarak, müşteri memnuniyetini ve kaliteyi ön planda tutan Türkiye’nin ahşap sektöründeki sayılı firmaları arasındaki yerini almıştır.
Üretimimizin ağırlığını biriket paletleri oluşturmaktadır. Biriket ve bims makinelerinin ölçülerine göre farklı ebatlarda ve şekillerde üretimimiz mevcuttur. Aynı zamanda ahşaptan palet ve sandık imalatımız da vardır.
Yıllar yılı döşeme malzemesi olarak kullanlan taban tahtası, taşkesiği ve parkede ilk başladığımız günde ki gibi makineden çıktıktan sonra malzememizin net kalınlığı 2cm. dir. Piyasada mevcut bulunan 15mm’e kadar üretilen malzemelere rağmen ürettiğimiz malzemenin kalınlığında bir değişiklik olmamıştır. Bizde esas olan kalitedir.
Üretimimizde mevcut bulunan karasörlük malzeme ise çeşitlilik arzetmektedir. İstenilen boyda(4m. -4, 5m. -5m) ebat kesimimiz olduğu gibi, tır dorselerinin tabanlarının ahşap malzemesini de siparişe uygun hazırlamaktayız. Bunlara ilave olarak römork yan tahtalarıda imalatımızın bir parçasıdır.
Hammadde teminini birinci elden tomruk olarak temin eden firmamız bünyesinde her boy ve özellikte hem doğramalık hem de inşaatlık kereste mevcut bulunmaktadır.
Bütün bunlara ilave olarak zevkinize göre hayal ettiğiniz kameriye ve pergolaları da malzemelerini hazırlayıp yerinde teslim etmekteyiz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=33213" border="0" alt="Kurumsal Ahşap Malzeme İmalatı Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: HAYIRLIOĞLU AĞAÇ SANAYİ VE TİCARET firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: HAYIRLIOĞLU, AĞAÇ, SANAYİ, VE, TİCARET

HAYIRLIOĞLU AĞAÇ SANAYİ VE TİCARET Firma Yetkili Girişi Giriş