Kimya Sanayi Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Kimya Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
KONYA LABORATUVAR VE DEPOCULUK TARIM GIDA ENERJİ A.Ş.
Açıklama :
Sn.
Konya Ticaret Borsası kuruluşu olan firmamız Konya Laboratuvar ve Depoculuk A. Ş. 2003 yılından beri laboratuar hizmetleri vermektedir.
2004 yılında Bakanlık tarafından yetkilendirilmiş olan firmamız 2007 yılında TÜRKAK (Türk Akreditasyon Kurumu) tarafından akredite edilerek çalışmalarındaki kaliteyi belgelemiş ve uluslar arası bir laboratuar haline gelmiştir.
Laboratuarımızda ;
Gıda ( şeker, şekerli ürünler, çikolata, makarna, irmik, bisküvi, unlu mamuller, sıvı yağ, süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri, kakao, bal, reçel, fındık, süt tozu, peynir, zeytin, yoğurt, krema, baharat, bal, buğday, buğday unu, arpa, yulaf, çavdar, mısır, ayçiçeği, nohut, mercimek, patates, soya, şeker pancarı, haşhaş, kekik, kimyon, susam vb. )
Yem bitkileri (fiğ, Macar fiğ, yonca, çim, korunga, sorgum sudanotu, yem bez. , yemlik pancar vb. )
Yem, Toprak, Su ve Yaprak numunelerinde piyasaya arz ettiğiniz ürünleriniz ve üretim esnasında kullanmakta olduğunuz hammaddeler için önemli kontrol parametreleri olan Alveograf, Ekstonsograf, Sedim, Düşme sayısı, Hektolitre, Aflotoksin, Kalsiyum Fosfor, Protein, Yağ, Selüloz, Kül, Rutubet, Metabolik Enerji ADF, NDF, ADL, Nişasta, Üre, Üreaz akitivitesi, Şeker, Maya-Küf, E-Coli, Aerobik-Mezofilik bakteri, Toplam Bakteri, Bacillus Cereus, Rop Sporu, Clostrıdıum, Salmonella analizleri gibi fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik ve enstrümantel analizler ile hizmet etmekteyiz.
Gübre Analiz Laboratuarımız Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarafından belgelendirilmiş olup Tarım İl Müdürlükleri tarafından yapılmakta olan piyasa ve şikayet denetimleri sırasında alınan kimyevi, organik, organomineral, özel, mikrobiyal ve enzim içerikli organik gübreler ile toprak düzenleyicilerine ait numunelerin analizlerini yapmak üzere yetkili laboratuardır. Üretimini yapmakta olduğunuz gübrelerin kontrol analizlerinde hizmetinizdeyiz.

Web Adresi :

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=33175" border="0" alt="Kurumsal Kimya Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: KONYA LABORATUVAR VE DEPOCULUK TARIM GIDA ENERJİ A.Ş. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Akredite Laboratuvar, Gübre Laboratuvarı, Gübre Analizi, Gıda Laboratuvarı, Gıda Analizi, Tarımsal Analiz, Toprak Laboratuvarı, Toprak Analizi, Yem Analizi, Yetkili Laboratuvar, Laboratuar, Konya, Borsa, Analiz, Gıda Analizleri, Toprak Analizleri, Gübre Analizleri, Un Analizleri, Aflatoksin, ICP-OES, GC-MS, Dumas, Mikrobiyoloji, HPLC, Aminoasit Analizleri

KONYA LABORATUVAR VE DEPOCULUK TARIM GIDA ENERJİ A.Ş. Firma Yetkili Girişi Giriş