Diğer Sektörler Şirketleri

Sektör : Diğer Sektörler Firmaları

Firma Ünvanı :
Foster iş güvenlik ayakkabıları
Açıklama :
Grubumuz 1996 yılında kurulmuş olup, 3 ayrı firma ismiyle üretim yapmaktadır. Hazır taban montajlı sistem ayakkabı üretimine ilaveten, 2009 yılında çift density polyurethone akıtma makinesini bünyemize katarak enjeksiyonlu ayakkabı üretimine başlanmıştır.

2009 yılında İTO’dan almış olduğumuz kapasite raporu ile, yılda minimum 780. 000 çift üretim kapasitesi belgelenmiştir. Almanya PFI kalite güvence firmasından 8 adet, Türkiye Üniversal den ise 58 olmak üzere toplamda 66 adet ayrı ürününe CE belgelendirmesi yapılmıştır.
Günümüzde CE belgeli üretim yapan bazı firmaların her bir ürüne, ayrı ayrı belgelendirme yapması gerektiği halde, bir veya iki ürüne belge alarak, üretmiş olduğu tüm ürünlerde aynı belgeyi kullandıkları belirlenmiştir. Ve bu durum itibariyle siz değerli müşterilerimizin problemler yaşamasını neden olmuşlardır. Bu durum karşısında Foster Ayakkabıcılık olarak çalışmış olduğunuz veya çalışacağınız firmalardan katalog ürünleri için ayrı ayrı belge sorgulaması yapmanızı önemle rica ederiz.

İş emniyet ayakkabıları, asker postalı, erkek-bayan personel ayakkabılarında ihtisas sahibi olan Firmamız; Türkiye ve uluslar arası piyasa genelinde yaygın bir satış ağına sahiptir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=32628" border="0" alt="Kurumsal Diğer Sektörler Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Foster iş güvenlik ayakkabıları firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Foster, iş, güvenlik, ayakkabıları

Foster iş güvenlik ayakkabıları Firma Yetkili Girişi Giriş