Mıknatıs Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Mıknatıs Firmaları

Firma Ünvanı :
EREN PLASTiK
Açıklama :
İmalaathanemizde plastik kalıplar, conta ve fitil üretimi yapılmaktadır. Ahşap doğrama fitilleri, çelik kapı fitilleri, aluminyum doğrama fitilleri, duşakabin fitilleri, mobilya fitilleri üretmenin yanı sıra plastik kalıp imalatı da yaparak müşterilerimize üst düzey çözümler sunmaktadyız.


Duşakabin sektöründe kullanılan mıknatıslı contalar, şerit mıknatıslar, şeffaf contalar(fitiller) ve co-ex fitiller ile bu sektöre yeni soluk getirmiş kaliteyi uygun fiyata sizlere sağlamaktayız.





Üretmiş olduğumuz duşakabin şerit mıknatısların; esnek olması , yüksek mıknatıslanmaslanma değerlerine sahip olması duşkabin üreticilerinin tercihi olmuştur.


EREN PLASTİK mıknatıslı conta üretimi gerçekleştirerek duşkabini üreticilerin karşılaştığı sorunlara , profosyonel bir çözüm üreterek cevap olmuştur.
Üretilen şeffaf fitiller antibakteriye olup tüm ürünlerimiz TSE belgeli hammaddeler kullanılmaktadır.



Fiyat ve Kalite Politikası

Ürünlerimiz birinci kalite ürünler olup montajı kolay uygulanabilecek ve çabuk bozulmalar meydana getirmeyecek şekilde üretilmektedir. Aynı zamanda fiyatlarımız piyasa fiyatının altındadır. Bunun nedeni imalathanemizde tüm ürünü kendimizin üretmesidir. Daha fazla bilgi için fiyat listesini istemeyi unutmayınız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=32465" border="0" alt="Kurumsal Mıknatıs Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: EREN PLASTiK firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: EREN, PLASTiK

EREN PLASTiK Firma Yetkili Girişi Giriş